Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Beautin Collagen îmbogățit cu magneziu

Beautin Collagen îmbogățit cu magneziu

Detalii anunt

Telefon
0771331331
Social links
Pret
156 LEI
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
899

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Beautin Collagen este cel mai vândut și cel mai apreciat colagen din România și multe alte țări din Europa. Absorbția ridicată și efectul profund fac din Beautin Collagen un produs benefic atât pentru articulații și piele cât și pentru unghii și păr.

Varianta de Beautin Collagen cu Magneziu vine să completeze efectul benefic al colagenului, având efect atât în sporirea absorbției colagenului cât și managementul stresului zilnic. Gustul de căpșuni și de vanilie este unul foarte plăcut și îmbogățește rata de complianță a celor care consumă Beautin Collagen.

Magneziul este adăugat în Beautin Collagen pentru a oferi un sprijin în plus persoanelor care au o viață foarte activă. De asemenea acesta contribuie la funcționarea normală a mușchilor și oaselor, la reducerea stării de oboseală și la buna funcționare a sistemului nervos.

Vitamina B6 din compoziția produsului contribuie la producția normală a cisteinei. Vitamina C menține producția de colagen pentru funcționarea normală a cartilajelor și articulațiilor. Zincul meține sănătatea unghiilor, părului și a pielii.

Beautin Collagen îmbogățit cu Magneziu sporește strălucirea pielii, oferă o hidratare suplimentară pentru piele, întărește părul și unghiile. Susține sănătatea țesutului conjunctiv și articulațiilor. Are proprietăți antioxidante, pentru a minimiza efectele radicalilor liberi. În același timp magneziul ajută la prevenirea crampelor musculare.

Beautin Collagen conține colagen hidrolizat Peptan sub formă de peptide , care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorției de către organism, cât și pentru o utilizare mai bună și mai eficientă. Colagenul din pește reprezintă o sursă naturală pură de colagen, iar studiile au demonstrat faptul că este mai ușr absorbit de către organism.

Vitaminele A, C, ale complexului B, și zincul, combinate cu colagenul și acidul hialuronic sunt concentrate într-un deosebit complex integrat de frumusețe, ce asigură atât elemente nutritive primare, gata de folosire, cât și micronutrienți, ce contribuie la stimularea producției naturale de de colagen de către organism.

Filtre anunt

Facilitati: Tratamente faciale

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro