Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Banff Mountain Film Festival Romania

Banff Mountain Film Festival Romania

Detalii film

Social links
Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
231

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 7 aprilie 202318:45

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

România a intrat în marea familie a circuitului mondial al filmelor de munte - ”Banff World Tour” în 2018.
De atunci și până acum, proiecțiile au avut loc anual în București și Cluj Napoca, cu excepția celor doi ani de pauză în pandemie.
Am revenit în forță în 2022 și din acest an ne mândrim cu încă două orașe adăugate circuitului: Timișoara și Iași.
”Banff Centre Mountain Film Festival” este recunoscut ca fiind unul din cele mai prestigioase si mari festivaluri de film montan din lume.
Concursul de filme se desfășoară în fiecare toamnă în Banff, Alberta, Canada, pe durata a aproximativ două săptămâni, fiind realizat în combinație cu festivalul de literatură montane - în limba engleză, premiile Banff fiind printre cele mai faimoase și râvnite.
Circuitul mondial al filmelor de la festivalului din Banff începe imediat după terminarea evenimentului în Canada și are loc în aproximativ 550 de comunități și peste 40 de țări de pe tot globul. Printe cele 40 de țări se numără și România.
Din cele peste 400 de producții video înscrise anual în concursul din Banff, câștigătorii de premii și preferații publicului se numără printre filmele care vor fi difuzate ulterior în cinematografele din întreaga lume.
De la expediții în zone izolate, probleme de mediu actuale și până la sporturi de acțiune pline de adrenalină, circuitul Banff World Tour 2022/2023 este o explorare emoționantă și provocatoare a valorilor umane și a lumii montane.

Filtre film

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro