Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Balul Operei

Detalii spectacol

Telefon
0264597175
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Apartine de
Opera Nationala Romana
Vizualizari
1839

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 martie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Balul Operei


În fiecare an, Sala Mare a Operei Naționale Române Cluj-Napoca se transformă în cea mai frumoasă și mai elegantă sală de bal din România pentru Balul Operei. Un eveniment emblematic pentru Opera română clujeană devenit prin tradiția celor 29 de ediții, de referință pentru comunitatea clujeană, dar nu numai. După ce a revenit în anul 2018 sub egida Operei române clujene, Balul Operei adresează anual o invitație la vals tuturor pentru a trăi o seară de poveste în care fiecare detaliu subliniază eleganța aparte și rafinamentul, oferind celor prezenți un adevărat bal vienez, într-o ambianță de sărbătoare.

Balul Operei 2024

O ediție aniversară în cadrul căreia vom celebra eleganța și rafinamentul prin programul muzical ce include momente susținute de soliștii invitați de prestigiu internațional, tenorul Stephen Costello și sporana Ekaterina Siurina, alături de Soliștii, Orchestra și Ansamblul de Balet ale Operei sub bagheta Dirijorului invitat Constantine Orbelian, Director muzical și Dirijor principal al New York City Opera. Totodată, un moment artistic deosebit va fi prezentat de saxofonistul Federico Mondelci, un artist de renume internațional.

Un moment de mare importanță al serii îl reprezintă festivitatea de înmânare a Premiilor de excelență: Premiul „Alexandru Fărcaș” pentru tinere talente, Premiul „Lya Hubic” pentru excelența unei voci feminine, Premiul „Dimitrie Popovici Bayreuth” pentru excelența unei voci masculine și Trofeul „Transilvania Leaders” oferit de Fundația Transilvania Leaders.

Totodată, această seară reprezintă o reală invitație la networking într-un context ideal prilejuit atât de pauza de cocktail, cât și de invitația de a valsa pe ringul de dans până după miezul nopții.

Co-Organizatori: Opera Națională Română din Cluj-Napoca și Fundația Transilvania Leaders
Evenimentul este transmis în direct pe posturile TVR și online, pe pagina Facebook a TVR Cluj.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Concert, Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro