Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Baie și bucătărie utilate în tendințe, cu bateriile de la Obiecte Sanitare Online

Baie și bucătărie utilate în tendințe, cu bateriile de la Obiecte Sanitare Online

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
585

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Modul în care este amenajată locuința, spune multe despre calitatea vieții pe care o ducem. Inclusiv încăperile folosite des, precum bucătăria și baia, trebuie să fie echipate cu mobilier, dar și obiecte sanitare indispensabile. Curățenia și sănătatea sunt aspecte de luat în seamă la alegerea unor produse de tipul bateriilor sau chiuvetelor. Un magazin online disponibil pentru livrarea acestor tipuri de produse, dar nu numai, este și Obiecte Sanitare Online. Aici se găsesc produse calitative, care oferă performanțe înalte și rezistență în timp, la prețuri accesibile. Aflăm care sunt aceste oferte, mai jos.

Baterii de bucătărie 3 în 1


Bucătăria este prin excelență locul unde se gătește frecvent și se folosește consumul de apă tot timpul. O baterie care să fie instalată și să se potrivească în designul bucătăriei este de preferat, mai ales una cu care reușim și să facem economie. Iată, de exemplu, la magazin Obiecte Sanitare Online se poate comanda o baterie de bucătărie 3 în 1, cu rotire de 360 grade. Inovația constă într-un aerator de apă care permite economisirea de apă de până la 20%.

Baza solidă din alamă și cartușul ceramic asigură rezistență în timp, iar funcția 3 în 1 oferă acces la trei categorii de apă: rece, caldă și purificată. În felul acesta, nu mai este nevoie de achiziția unui purificator de apă separat. Materialul este rezistent la coroziune, are un design simplu, minimalist și se potrivește în decor cu ușurință.

Baterii pentru baie, cu diverse forme


Nici baia nu poate fi lăsată mai prejos, aceasta beneficiind de numeroase tipuri de baterii, cu design-uri moderne, dar și inovatoare. Iată, spre exemplu, o baterie pentru lavoar, înaltă, cu rotire de 360 de grade. Aceasta asigură aceeași economie a apei de până la 20% și se poate roti la fel de ușor. În plus, vine la pachet și cu racordurile necesare pentru instalare, ceea ce ușurează munca instalatorului.

O altă baterie care se poate comanda de la magazinul Obiecte Sanitare Online este și bateria de lavoar cu montaj încastrat în perete. Aceasta este recomandată în special pentru acele băi care au un spațiu mai mic de utilizare. Asigură un spațiu ordonat și, mai ales, funcțional. Tot în camera de baie se mai poate monta și o baterie monocomandă cu design curbat. O piesă modernă, vopsită în trei straturi, pentru rezistență prelungită.

Coloane de duș cu afișaj digital


Special pentru persoanele care țin la lux, dar și la tehnologie avansată, achiziția unei coloane pentru duș cu afișaj digital este un must-have. Eleganța, controlul asupra apei cu furtunul flexibil, dar și stratul rezistent la coroziune fac din această piesă un produs deosebit.

Sistemul de duș cu montajul încastrat în perete asigură echilibrul între funcțional și spațiul folosit la maxim. Cu trei funcții de scurgere, experiența unui duș va fi minunată. Nu putem uita de chiuvetele de bucătărie multifuncționale, cu baterii speciale pentru purificat apa, cu dispenser pentru săpun și alte accesorii utile.

Toate aceste produse se pot comanda doar pe site-ul oficial obiectesanitareonline.ro

Contact: office@obiectesanitareonline.ro

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro