Cluj

Away Club

Away Club

Detalii club sportiv

Adresa
Cluj Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 53
Telefon
0745329909
Social links
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1824

Voteaza & Distribuie

Prezentare club sportiv

Away Club Cluj

TRX TRX
s-ar traduce precum "Total Rezistance eXercise", iar principiul Suspension Training este simplu: exercitiile se desfasoara cu ajutorul a doua benzi si greutatea propriului corp.
Tocmai acest ultim aspect reprezinta "ingredientul care atrage"TRX Suspension Training este alegerea ideala si completa in materie de programe de fitness, beneficiile sale sunt nenumarate si dintre acestea putem aminti:
- pe intreg parcursul unui astfel de antrenament, musculatura CORE-ului( abdomen, oblici, lombari, fesieri) se afla in permanenta contractie, pentru a se putea mentine corpul drept - pozitie de baza in programul de pregatire cu aceste benzi.

Kangoo Jumps
KANGOO JUMPS reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de pierdere in greutate. Pe langa latura lor amuzanta, aceste exercitii ard mai multe calorii decat alte sporturi traditionale.
Specialistii spun ca, in timpul antrenamentului de Kangoo Jumps, arderea caloriilor incepe inca din primele minute. Exercitiile lucreaza fiecare muschi al corpului, dar in special fesierii si abdomenul.

Tae-BO
Clasa de aerobic in care coregrafia este compusa in cea mai mare parte din miscari specifice artelor martiale - lovituri de brate si de picioare, veti invata lovituri de brate si picioare combinate cu deplasari si eschive respectand o coregrafie cu ritmuri si tempouri diferite.

Obiective:
- antrenamentele de Tae Bo emana o energie fantastica, te ajuta sa slabesti sa te fortifici, sa capeti fermitate si elasticitate, agilitate si mobilitate.
Step Combina o serie de miscari efectuate din pozitie verticala, asemanatoare cu urcatul scarilor, dar pe ritm de muzica.
Se foloseste o platforma de step (stepper) - un aparat care solicita musculatura picioarelor, a coapselor si a fesierilor.
Este o activitatea cu miscari controlate, foarte importanta fiind pozitia corpului.
Pasii executati se modifica in functie de coregrafie cu ajutorul stepper-ului.

Fitball
Reprezinta un nou program de aerobic, foarte distractiv, care te ajuta in lupta cu kilogramele. Cu ajutorul programului de Fitball iti vei antrena toate grupele musculare si vei obtine rezultate remarcabile: iti vei tonifia corpul, vei elimina kilogramele in plus si vei capata un tonus excelent.

Steel Combat
Este un nou si revolutionar sistem de Combat Fitness de 60 minute, ce le permite participantilor experienta unei clase in care invata tehnici inspirate din sporturile de contact din lume. Pentru aceasta, cele mai bune miscari din Box si Arte Martiale se imbina in fiecare clasa, pentru a alcatui un program simplu, dinamic si intens, care sa asigure un consum caloric ridicat, fiind totodata si distractiv, eficient, sigur, cu rezultate in timp real.

Steel Tonic
Antrenament localizat, care nu va fi plictisitor sau dificil deoarece Steel Tonic propune un mod simplu, distractiv si eficient de antrenament. Se concentreaza in mare parte pe partea inferioara a corpului, picioarele si fesele fiind impinse la limita in 60 minute, care va vor testa rezistenta si abilitatea la maxim. Nu uitam nici de brate, piept si spate, care vor lucra si ele in cadrul acestei clase distractive ce combina intensitatea, actiunea, distractia si transpiratia.

Zumba
Este programul care te va face să uiţi de efortul fizic şi să te simţi bine, datorită faptului că îmbină cu succes, pe muzică ritmată, antrenantă, principii din fitness cu mişcări de dansuri latino şi internaţionale (cumbia, merengue, salsa, hip hop şi reggaeton), asigurând astfel buna dispoziţie şi generând un antrenament dinamic şi captivant.

Yogilates
Yogilates este o tehnica ce combina Yoga si Pilates. Din Yoga preia imbunatatirea flexibilitatii si a atentiei la corp si la gestionarea energiei. Din Pilates - concentrare si controlul corpului. Rezultatele finale sunt cresterea flexibilitatii coloanei, intarirea si alungirea muschilor, imbunatatirea respiratiei, a posturii corpului si a starii generale de echilibru.

Pilates
O clasa cu exercitii care solicita atat corpul cat si mintea, care imbunatatesc flexibilitatea, forta, postura si reduc stresul. Miscarile se fac cu precizie si respiratia este controlata. Pilates-ul este o clasa adresata tuturor, sigura si fara impact asupra articulatiilor si spatelui.

Beneficiile exercitiilor de tip Pilates:
  • refacerea liniei posturale corecte
  • reducerea stresului
  • constientizarea miscarilor corpului si controlul respiratiei
  • ameliorarea durerilor spatelui si ale articulatiilor
  • imbunatatirea flexibilitatii, echilibrului si a rezistentei muscular
  • imbunatatirea tinutei generale a corpului prin exercitii specifice pentru muschii spatelui, pelvieni, abdominali si fesieri, facute la fiecare antrenament
  • construirea unei musculature lungi si subtiri

Aerobics Choreo
Prezintă cea mai modernă structură respectând standardele internaţionale actuale. Clasa îmbină pașii de bază din dance aerobic (March, Mambo, Cha cha, Chasse, Step Knee, Kick ball change, Grapevine etc.), un mix de mişcări clasice cu impact scăzut şi ridicat, ajungând printr-un antrenament non-stop la o coregrafie de nivel intermediar, ce pune bazele claselor de Dance mai avansate. Coregrafia se formează natural și progresiv, începând cu repetarea unui pas de mai multe ori, apoi repetările se împart la 2 până când se ajunge la o secvență. Urmează apoi variația secvenței, pașii simpli fiind înlocuiți de pași mai complecși, permițându-se astfel crearea diferitelor niveluri de complexitate în timpul progresiei aerobice. Fiecare progresie începe cu un ritm scăzut ce crește treptat, intensitatea efortului mărindu-se astfel atât prin creșterea ritmului de execuție, cât și prin creșterea gradului de complexitate a pașilor ce compun coregrafia. Pe lângă abilităţile cardio pe care aerobicul clasic le dezvoltă, Aerobics Choreo te va conduce la noi nivele în fitness, crescându-ți capacitatea aerobică generală, dezvoltând inteligența kinestezică și cea vizual-spațială.

Tonifiere
Tonifierea musculară constă în întreținerea musculaturii, indiferent de greutatea corpului. Chiar și persoanele care arată bine pot avea nevoie de revigorarea musculaturii pentru un tonus mai bun și un aspect chiar mai plăcut. Asta înseamnă că tonifierea musculară nu este numai benefica, dar și necesară pentru un corp sănătos. Cine nu își dorește să arate bine și să fie si sănătos în același timp?
Clasele de tonifiere sunt activități de grup cu sau fară coregrafie, conțin exerciții simple, de bază efectuate cu gantere sau cu greutatea propiului corp. Muzica și antrenorii asigură elementul de motivatie.

ABDOMENE FESE COAPSE
Un antrenament care lucreaza abdomenul fesele si coapsele, este intens si are rezultate foarte bune daca se lucreaza eficient si corect.
Dupa practicarea exercitiilor atat la sol cat si in picioare se va obtine o remodelare corporala, scaderea in greutate dar si un tonus muscular mult mai mare al abdomenului.
Se folosesc diferite accesorii ca si gantere, elastic care ridica gradul de dificultate al exercitiilor.

SMART WORKOUT
Este un antrenament având ca elemete ajutătoare: gantere, discuri, bară sau stepper. Intensitatea antrenamentului este mare spre medie, exercițiile realizate în cadrul acestui antrenament axându-se pe izolarea cât mai eficientă a anumitor grupe musculare.

SMART WORKOUT
îmbunătațește rezistența și forța dar oferă și o bună tonifiere a musculaturii.

CardioTone Interval
Este un program de tip circuit ce combină tonifierea corpului cu exercițiile cardio ce ajută corpul să ardă calorii. In acest tip de antrenament se solicită toate părțile corpului, fiind format din exerciții cu greutatea proprie a corpului, cardio dar și cu diverse elemente ajutătoare: gantere, bandă, discuri, bară. Se formează grupuri a câte 2-4 persoane care lucrează câte o grupă musculară timp de 60 de secunde cu pază de 15-30 secunde. In urma acestui antrenament se vor pierde 400-500 de calorii/h. Este un antrenament ce ajută la definirea musculaturii, la arderea țesutului adipos precum și la imbunătățirea coordonării.

Mix Power Workout
Un antrenament mix de exerciții ce se bazează pe rezistență, cardio și tonifiere ajutând la îmbunătățirea condiției generale a corpului.

Filtre club sportiv

Dotari: Sala Aerobic, Sala de fitness, Sala de Kangoo Jump