Cluj

Avem POS da’ și reduceri! Profită de oferta MonePOS

Avem POS da’ și reduceri! Profită de oferta MonePOS

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 3 zile
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
399

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

No, nu te-ai săturat să refuzi clienți doar pentru că vor să plătească cu cardul? Amu’ e momentul să profiți de oferta MonePOS și să îți achiziționezi un terminal POS mobil.

Soluția de plată românească a fost inovată de AROBS la Cluj și îți vine în ajutor în acceptarea plăților cu cardul din partea clienților. Tehnologia contactless face plata mai ușoară ca oricând, clientul doar apropie cardul de MonePOS iar tranzacția este efectuată în doar 10 secunde. Cât ai clipi și banii sunt direcționați către contul tău de unde pot fi accesați în 24 de ore.

Ce economii poți face cu MonePOS? Acum poți să beneficiezi de un preț mPOS mai avantajos ca oricând! De asemenea, soluția de plată are și funcționalitatea paperless prin care bonul emis este în format digital, iar tu îți reduci semnificativ cheltuielile pe rolele de hârtie pentru printarea bonurilor. MonePOS e ușor de folosit și portabil, să îl poți utiliza de oriunde dorești, chiar și în roaming.

Campania de reducere de preț este valabilă doar până în 10 februarie, așa că intră pă site și plasează iute o comandă să nu ratezi oferta: https://monepos.ro/pret-mpos/