Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Avantajele oferite de serviciile de arhivare

Avantajele oferite de serviciile de arhivare

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 10 luni si 4 zile
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
2336

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Serviciile de arhivare sunt esenţiale atunci când este necesar să ordonaţi, să stocaţi şi să păstraţi toate documentele firmei sau societăţii dumneavoastră. Orice entitate juridică deţinătoare de arhivă, trebuie să ţină cont de Nomenclatorul Arhivistic, realizat în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Servicii de arhivare, o investiție binemeritată


Atunci când doriţi să ordonaţi, structuraţi, depozitaţi şi păstraţi o arhivă într-un mod cât mai optim și mai corespunzător, puteți apela cu încredere la specialiștii în servicii de arhivare. Aceștia vă vor putea oferi consultanță specializată pe tot parcursul procesului de arhivare, inclusiv în realizarea proiectului de nomenclator arhivistic. Acest serviciu de arhivare constă în stabilirea termenului de păstrare pentru fiecare document creat. Conform legislaţiei în vigoare, realizarea nomenclatorului care conţine toate termenele de păstrare este obligatorie pentru orice creator şi deţinător de documente.

Paşii stabilirii Nomenclatorului Arhivistic


Primul pas în vederea stabilirii Nomenclatorului Arhivistic specific societăţii dumneavoastră va fi efectuarea unei organigrame. În cazul în care aceasta nu a fost realizată în prealabil, specialiștii în arhivare vă vor putea oferi consultanță în întocmirea organigramei afacerii. Ulterior, vom întocmi proiectul de Nomenclator Arhivistic, care se va aproba intern de conducerea societății, după care proiectul acesta se va depune la Serviciul Județean al Arhivelor Naționale spre avizare.

De ce este recomandată colaborarea cu specialiştii în serviciile de arhivare?


Apelând la profesioniştii în materie de servicii de arhivare, veţi beneficia de o evaluare corectă şi reală a arhivei, precum şi de o analiză a costurilor aferente gestiunii şi conservării arhivei. Echipa de specialişti vă va oferi toate informaţiile necesare, astfel încât să beneficiaţi de arhivarea de documente de care aveţi nevoie, conform profilului societăţii dumneavoastră. De asemenea, specialiştii în domeniu vin în întâmpinarea nevoilor afacerii dumneavoastră cu servicii de consultanţă necesare demarării întregului proces de arhivare a documentelor. Astfel, veți fi îndrumat atât în realizarea proiectului de Nomenclator Arhivistic, care deține termenele de păstrare pentru fiecare document, cât și în avizarea acestuia.

Avantajele serviciilor de arhivare


Serviciile de arhivare documente vă sunt puse la dispoziţie pentru a obţine o arhivă bine structurată şi inventariată, completă şi legală, bine depozitată şi protejată. În momentul în care apelaţi la serviciile de arhivare, veţi beneficia de suportul specialiştilor, atât în vederea creării şi stocării acesteia, cât şi în ceea ce priveşte folosirea documentelor arhivate. Odată încheiată procedura de arhivare documente, respectiv după ce se vor parcurge toţi paşii (stabilirea apartenenţei documentelor, ordonarea, constituirea unităţilor arhivistice, legarea, numerotarea şi certificarea, inventarierea şi organizarea propriu-zisă a arhivei), accesul la toate documentele se va realiza mult mai rapid, facil şi profitabil pentru dinamica activităţii societăţii dumneavoastră.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/