Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Art Garden Design

Art Garden Design

Detalii firma

Adresa
Cluj Napoca
Telefon
0755230184
Social links
Categorie
Firme amenajare / intretinere
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2400

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Art Garden Design Cluj - amenajari spatii verzi


Art Garden Design din Cluj activeaza in domeniul de amenajarii spatiilor verzi din Cluj, cat si din tara. Echipa noastra este tanara si competenta, fiind formata din profesionisti: ingineri horticultori, peisagisti si gradinari, mereu pregatiti sa gaseasca cea mai buna solutie pentru amenajarea si intretinerea spatiului dumneavoastra, raspunzand tuturor provocarilor. Dezoltarea armonioasa si rapida a societatii noastre se datoreaza seriozitatii, implicarii si priceperii cu care am abordat fiecare proiect inceput si finalizat in asa fel incat sa multumim fiecare client in parte.

Colaborarea cu Art Garden Design Cluj va confera siguranta ca veti avea gradina mult dorita amenajata de profesionisti instruiti si specializati in proiectare, amenajare si intretinere a spatiilor verzi atat la particulari cat si pe domeniul public. Specializarea si experienta de care dam dovada in momentul de fata, in domeniul amenajarilor spatiilor verzi si proiectare peisagistica a condus la obtinerea unui portofoliu impresionant de clienti cu adevarat multumiti de serviciile noastre.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 16:00

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro