Cluj

Aromaterapia in tandem cu masoterapia

Aromaterapia in tandem cu masoterapia

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
1011

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Despre masoterapie s-au scris multe tomuri si se vor mai scrie de acum inainte. Cine nu a auzit de masaj si efectele sale vindecatoare. Insa conceptul de aromaterapie este ceva mai nou introdus in ''vocabularul terapeutic cotidian''. Desi vindecarea cu uleiuri din plante are traditie milenara la fel ca si masajul.

Haideti sa vedem ce este aromaterapia? Terapia cu arome? Nu sunt de acord cu definitia aceasta desi titlul ne duce cu gandul la arome.

In aromaterapie este vorba despre utilizarea uleiurilor esentiale extrase din plante. Aceste uleiuri au rolul de a intretine si de a armoniza mintea, corpul si spiritul. Sunt folosite atat in scop preventiv cat si curativ. Pacienti cu diverse patologii si etiologii folosesc uleiurile esentiale, pentru a-si imbunatati calitatea vietii, pentru reducerea nivelului de stres.

Aromaterapia poate fi combinata cu alte tratamente complementare ca masajul, acupunctura si de asemenea merge si in tratamentele standard in managementul simptomatic. Cu alte cuvinte uleiurile esentiale au efect clinic dovedit in simptomatologia diverselor boli sau in limbajul medical " managementul simptomelor".

Va invit sa experimentati o sedinta de masaj in tandem cu aromaterapia.