Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Aromaterapia in tandem cu masoterapia

Aromaterapia in tandem cu masoterapia

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1201

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Despre masoterapie s-au scris multe tomuri si se vor mai scrie de acum inainte. Cine nu a auzit de masaj si efectele sale vindecatoare. Insa conceptul de aromaterapie este ceva mai nou introdus in ''vocabularul terapeutic cotidian''. Desi vindecarea cu uleiuri din plante are traditie milenara la fel ca si masajul.

Haideti sa vedem ce este aromaterapia? Terapia cu arome? Nu sunt de acord cu definitia aceasta desi titlul ne duce cu gandul la arome.

In aromaterapie este vorba despre utilizarea uleiurilor esentiale extrase din plante. Aceste uleiuri au rolul de a intretine si de a armoniza mintea, corpul si spiritul. Sunt folosite atat in scop preventiv cat si curativ. Pacienti cu diverse patologii si etiologii folosesc uleiurile esentiale, pentru a-si imbunatati calitatea vietii, pentru reducerea nivelului de stres.

Aromaterapia poate fi combinata cu alte tratamente complementare ca masajul, acupunctura si de asemenea merge si in tratamentele standard in managementul simptomatic. Cu alte cuvinte uleiurile esentiale au efect clinic dovedit in simptomatologia diverselor boli sau in limbajul medical " managementul simptomelor".

Va invit sa experimentati o sedinta de masaj in tandem cu aromaterapia.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro