Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Ari Shaffir

Ari Shaffir

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 1 an si 15 ore
Vizualizari
283

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 12 mai 202320:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

ARI SHAFFIR in premiera absoluta la Cluj-Napoca pe 12 mai Cu un umor ce se revendica de la Sam Kinison, Dave Chapelle si Andrew Dice Clay, artistul american de stand up comedy Ari Shaffir ajunge pentru prima oara la Cluj-Napoca cu un show programat vineri, 12 mai la Casa de Cultura a Studentilor.
Avand descendenti originari din Romania, Ari este cunoscut publicului prin comedy special-urile si emisiunile sale de pe Netflix, Comedy Central sau Youtube dar si in calitate de invitat frecvent al podcasturilor The Joe Rogan Experience, Your Mom’s House al lui Tom Segura sau The Adam Carolla Show. Propriul sau podcast „Skeptic Tank” are deja peste 10 ani si a depasit recent pragul de 500 de episoade.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Stand-up Comedy
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro