Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Aplicațiile pe care trebuie să le aibă aproape orice clujean

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1624

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cluj este al doilea smart city din România, după Alba Iulia. Lucrurile se simplifică pe zi ce trece în Cluj, atât în trafic, cât și în restaurante. Mâncarea poate fi comandata anticipat prin intermediul aplicațiilor și apoi poate fi fie servită în restaurant sau livrată acasă, iar parcările și taxele pot fi plătite online, și tot pe internet pot fi obținute și certificate de urbanism.

Dacă dorești să circului cu transportul în comun, merită din plin să plătești cei 9.99 RON pentru a avea acces la facilitățile furnizate de către aplicația Cluj Bus: rute optime, programul autobuzelor și locația în timp real, achiziționare de bilete și multe altele. Dacă vrei să ai acces la aproape toate aceste avantaje în mod gratuit, mai puțin la posibilitatea de a cumpăra bilete, poți opta pentru aplicația CTP Cluj.

În cazul în care dorești să închiriezi și să circuli cu o bicicletă, aplicația ClujBike Map îți va face viața mai ușoară, te va ghida către stațiile de biciclete unde vei putea să iei și să predai bicicleta, dar te va și notifica după 50 de minute cu privire la faptul că trebuie să înapoiezi bicicleta.Dacă primele două variante nu sunt pentru tine, poate că vei fi mai motivat să instalezi aplicațiile Uber și Clever Taxi, care te vor ajuta să găsești o mașină care să te ia de unde ești și să te ducă la destinație.

Totuși, nimeni nu te condamnă dacă vrei să închiriezi o mașină, caz în care aplicația Get Pony este pentru tine: vei putea localiza cea mai apropiată mașină disponibilă și o vei putea deschide/închide cu telefonul, iar plata se va face online cu cardul. În cazul în care închiriezi o mașină, probabil ți-ar prinde bine să instalezi și aplicația Waze, care te va ghida către destinațiile dorite pe cele mai scurte rute posibile. Totodată, dacă vrei să-ți speli mașina fără să pierzi mult timp, instalează-ți aplicația Clever Wash pentru a te programa simplu și rapid.

Ok, dar după ce ai făcut toate astea, mai mult ca sigur ți s-a făcut foame. Dacă vrei să comanzi mâncare de la restaurante cu livrare acasă folosește HipMenu, dacă vrei să-ți faci o rezervare într-un local folosește ialoc.ro, iar dacă vrei nu mai aștepți după chelner pentru a comanda odată ce ai ajuns în bar, descarcă FastOrder și vei putea inclusiv să verifici și să soliciți nota de plată.

Poți instala aplicația Netbet pentru telefon pentru a avea acces instant la sute de jocuri de cazinou online de top, de la cei mai apreciați 11 provideri de jocuri de profil din industrie, în timp ce aștepți mâncarea, nota sau altceva. Apoi, dacă vrei să-ți găsești o activitate pentru a-ți umple timpul, descarcă Urby și vei găsi evenimente și informații despre ce merită făcut în Cluj în ziua/perioada respectivă.

Dacă vrei să faci pe turistul și să vizitezi atracțiile principale ale orașului, descarcă Cluj City App. Te-a prins noaptea în oraș și nu știi ce mai este deschis, unde poți merge? Nu-i bai, descarcă Non-stop Deschis și află ce este deschis 24/24 în Cluj. În final, dacă orașul ți-a plăcut enorm și ești hotărât să te muți în Cluj, descarcă Fizbo pentru a începe căutarea unei chirii!

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/