Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Apartament nou in Brasov

Apartament nou in Brasov

Detalii anunt

Telefon
0368461120
Web
https://urban-invest.ro/contact/
Social links
Pret
1.100 EUR
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1514

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Daca esti in cautare de apartamente noi in Brasov si doresti sa iti achizionezi unul in cel mai bun ansamblu residential din orasul de sub Tampa, atunci hai sa ne cunoastem! Noi suntem Urban Invest, ne pare bine de cunostinta!

Despre Urban Invest

Una dintre caracteristicile principale ale unei constructii este durabilitatea. Suntem responsabili fata de clientii nostri si de aceea ne dorim sa le oferim un viitor sigur, pentru multi ani. Incepand cu structura de rezistenta, fiecare alegere este fara compromis.

Pentru cine construim?

Toate proiectele Urban Invest sunt gandite pentru viitor, pregatite pentru oameni cu un stil de viata dinamic, adaptate nevoilor cotidiene prin amplasament excelent, compartimentare inteligenta si finisaje la cele mai inalte standarde.

Materiale si finisaje

Atentia la detaliile de executie determina calitatea unei constructii, dar la fel de mult o determina si materialele folosite: Betonul B450, sistemul de zidarii Termobloc, HPL, profile Salamander - pentacamerale, incalzire clasica si incalzire in pardoseala si multe, multe altele.

Cum ne cunoastem?

Folosind informatiile disponibile pe site, iti poti face o idee legat de proiectele noastre si de experienta noastra in ansamble imobiliare pentru locuit. Insa, pentru detalii, pentru a intelege ce anume inseamna o investitie intr-un apartament nou in Brasov si pentru a putea face o alegere educata si documentata, iti sugeram sa ne scrii sau sa ne apelezi la numerele de telefon afisate pe site.

Filtre anunt

Tip anunt: Oferte

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro