Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Amenajări cu finisaje versatile, durabile și ușor de întreținut

Amenajări cu finisaje versatile, durabile și ușor de întreținut

Detalii anunt

Telefon
0723604594
Web
https://tempini.ro
Social links
Pret
100 LEI
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
700

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Gresie porțelanată, gresie de lux, gresie de exterior, gresie de lux pentru living, sau gresia pentru baie. Găsim adesea această noțiune pentru a defini ceea ce furnizorii numesc plăci ceramice – acele suprafețe versatile și rezistente care vin în ajutorul nostru atunci când căutăm pavimente ușor de întreținut.

Tempini România, cu showroom atât în Timișoara (Calea Aradului 115), cât și în București (strada Frumoasă 19), dispune de o gamă variată de pavimente ceramice cu design, durabilitate, performanțe ridicate și flexibilitate pentru spații publice și private. Caracteristicile mecanice incomparabile vin din faptul că ceramica - obținută dintr-o fuziune deargile, quartz și feldspat - este presată la 400 kg / cm2 și coaptă la 1200 de grade Celsius.

Calitatea ceramicii de la Tempini este una superioară în piața finisajelor, iar raportul calitate-preț este unul corect. Pe lângă produsele de nișă, branduri de lux și produse exclusiviste, regăsim ceramica pentru placările pereților și podelelor. În ceea ce privește gresia de lux, descoperim aici modele fermecătoare cu o intensitate cromatică puternică inspirate de minerale prețioase, colecții lansate la cele mai noi târguri de design din Europa. Gresia de lux este remarcabilă prin atenția artistică a suprafețelor ceramice cu stil și putere expresivă deosebită.

Gresia porțelanată din Italia din cadrul showroom-urilor Tempini oferă o garanție a durabilității și a unui design ce nu se demodează, iar această garanție este validată și de clienții care au finisat casele cu ceramica de aici. Spre exemplu, atunci când vine vorba despre gresie de exterior, caracteristicile tehnice pentru gresie Italia se diferențiază și mai mult.

Densitatea superioară asigură o absorție minimă, aspect care garantează rezistența superioara la îngheț și șocuri termice specifice ambientelor placate la exterior. Gresia porțelanată de exterior are o rezistență extrem de ridicată la trafic, este antiderapantă, nu își schimbă culoarea în timp, este rezistentă la intemperii (ploaie, vânt), la sare, la coroziune și la mucegai. Culorile deschise, selectate cu atenție, au un indice ridicat de reflectanță solară. Cu alte cuvinte, gresia porțelanată din Italia nu absoarbe multă căldură și asigura un confort ridicat la atingere chiar si la temperaturi ambientale ridicate

De la gresie de exterior la gresia de lux din interior – pavimentele ceramice câștigă teren

Tendințele din amenajările interioare se schimbă, iar astăzi designerii și arhitecții optează pentru suprafețe ceramice în spații în care în mod tradițional, erau specificate alte materiale. Gresia de lux pentru living devine un „must have” al celor care respectă principile ecologice și aleg o ceramică inspirată de fibra lemnului, versatilitatea betonului sau eleganța pietrei naturale, înlocuind tradiționalul parchet de lemn. Avantajul utilizării gresiei de lux pentru living este atât varietatea largă de modele culori și dimensiuni ce permit crearea unor ambiente personalizate și personalizabile, dar mai ales facilitatea întreținerii lor.

Alegerea tipului de finisaj adecvat nu este o decizie ușoară, însă showroom-urile Tempini de pe Strada Frumoasă, nr. 19 din București, sau Calea Aradului 115 din Timișoara, vin în întâmpinarea clienților cu o serie de ambiente create de designeri, spații care ne pot inspira în designul casei pe care o renovăm sau o construim. În plus, la o privire mai atentă în showroom-urile Tempini, vom regăsi o serie de albume de arhitectură și design ce pot fi răsfoite în căutarea unor variante adecvate pentru noi. Iar dacă studiul individual pare un drum anevoios, consultanții din magazin simplifică alegerile noastre prin sfaturile bune pe care ni le pot oferi.

Sursa foto: Flaminia

Filtre anunt

Tip anunt: Oferte, Vanzare

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro