Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Alunga grijile si nesiguranta cu un cos de fum modern

Alunga grijile si nesiguranta cu un cos de fum modern

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1151

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sistemele de incalzire se afla in continua expansiune in piata de profil din Romania. Pentru a ne asigura de confortul si siguranta pe le cautam, sistemele de incalzire bazate pe lemn si gaz necesita instalarea aditionala a unor cosuri de fum. Caracterizate de o longevitate sporita si de materiale componente de calitate, sistemele de incalzire redau utilizatorilor de pretutindeni confortul termic pe timpul iernii. Evacuand rezidurile de ardere ale combustibililor, cosurile de fum desavarsesc sistemele de incalzire si ofera un plus de siguranta si confort psihic.

Avantajele cosurilor de fum


Compuse din materiale puternice si standardizate conform legislatiei in vigoare, aceste cosuri de fum pot rezista la temperaturi cu o ardere de pana la 1000 de grade Celsius. Acest nivel de performanta a fost atins datorita testelor facute de producatori si datorita echipelor de proiectanti aflate in spatele celor mai moderne cosuri de fum. Fiind dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii avansate, cosurile de fum ofera protectie casei. Atentia desavarsita data detaliilor componente si a aspectului estetic, fac cosurile de fum sa devina fiabile si usor de intretinut in fiecare spatiu. Un produs de calitate va putea rezista la conditii meteorologice speciale: fie ca exista conditii de ger sau de canicula, cosul de fum trebuie sa opereze la parametrii optimi. In acest sens, materialele interne componente confera rezistenta indiferent de vreme. Rezistenta la autoaprinderea peretilor interni inlatura riscul fisurilor sau crapaturilor care isi pot face prezenta intr-un cos de fum.

Specificatii tehnice


Cosul de fum este acea parte componenta a instalatiei de incalzire ce are ca misiune evacuarea gazelor odata cu cumularea lor excesiva. Ingradirea gazelor degajate pe traseul vertical de circulare normala reduce triajul periculos ce poate patrunde in spatiile locuite. Canalul de fum trebuie sa dispuna de un traseu scurt cu devieri facute la un unghi mic care va evita miscarile orizontale. Cosul de fum va fi racordat cu teava printr-un unghi corect, astfel incat sa se favorizeze emanarea fumului cat mai rapid cu putinta. Diametrul acestuia va favoriza procesul prezentat. Pentru o utilizare indelungata a unui cos de fum, este importanta procedura de montare: aceasta trebuie realizata de un personal autorizat care se va ocupa de optimizarea eficienta a tuturor detaliilor tehnice necesare pentru o casa sigura.

De unde comand un cos de fum?


Seminee Expert comercializeaza o gama extinsa de produse de calitate, menite sa aduca in casele romanilor caldura si confort. Seminee Expert dispune de proprii echipe de montaj si de un atelier de creatie specalizat in parti decorative. Colaboratorii Seminee Expert se constituie din firme autorizate in domeniu, scolarizate si pe deplin profesionalizate. Prin distributia unor sisteme performante si proiectarea celor mai atragatoare designuri, Seminee Expert a adus in piata romaneasca un standard de calitate superior, reusind astfel atragerea si fidelizarea unui numar mare de clienti.

Pentru a intra in posesia unui cos de fum distribuit de Seminee Expert acceseaza cu incredere site-ul www.seminee-expert.ro, sau unul dintre numerele de telefon afisate: +4 0721 280 587, + 4 0744 207 437 cat si pe adresa de email alocata intrebarilor sau informatiilor aditionale: office@seminee-expert.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro