Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Alege un sistem supraveghere video performant pentru siguranta pe care ti-o doresti

Alege un sistem supraveghere video performant pentru siguranta pe care ti-o doresti

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1299

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Necesitatea sigurantei este o nevoie primara, de baza, iar un sistem supraveghere video este un instrument care ne ajuta sa ne protejam pe noi, familia si bunurile noastre de diversele tentative ale unor infractori. De ce sa cumperi un sistem supraveghere video? Pentru ca un sistem supraveghere video poate sa fie folosit cu succes nu doar in spatiile comerciale ci si pentru monitorizarea anumitor activitati specifice, precum este monitorizarea circulatiei sau a altor activitati similare. Pentru ca orice activitate zilnica sa se poata desfasura in conditii bune, este necesar ca aceasta sa fie protejata. Un sistem de supraveghere video reprezinta o modalitate primara de siguranta pentru o incinta, atat in interiorul acesteia cat si in exteriorul ei.

Ce model de sistem supraveghere video iti doresti sa cumperi?


Pe piata sistemelor de supraveghere video exista doua modele care sunt folosite mai des, in functie de tehnologia dupa care sunt dezvoltate: tehnologie analogica HD si tehnologie analogica IP. Camerele video care utilizeaza tehnologia analogica HD se gasesc in mai multe modele si sunt mai accesbile ca pret. Acestea au o rezolutie video foarte buna, iar transmisia se face prin cablu. Cele mai performante camere la nivel actual sunt acelea care utilizeaza tehnologia HDCVI, ce au o rezolutie de 4 megapixeli. Acest model de camera poate sa transmita pe o distanta prin cablu pana la aproximativ 1.200 m. Camerele care sunt dotate cu tehnologie analogica IP au o rezolutie foarte mare, de 12 megapixeli, iar cel mai mare avantaj este dat de transmiterea digitala prin intermediul internetului. Din acest motiv, sistemul de supraveghere video nu mai este dependent de cabluri, iar numarul camerelor care sunt conectate nu este limitat. Totusi, exista si un dezavantaj, deoarece aceste camere sunt mai greu de instalat si sunt mai costisitoare.

Cate camere de supraveghere video sunt necesare?


Daca doresti sa montezi un sistem de supraveghere video, trebuie sa stii ca pentru interior este de ajuns o singura camera pe incapere. Aceasta camera trebuie sa aiba rezolutia in concordanta cu lungimea pe care o are unghiul pentru filmare. Daca doresti sa cuprinzi in imagini o raza de aproximativ 10 metri, poti sa utilizezi o camera care sa aiba o rezolutie de 1 megapixel. Cand vine vorba de exterior, atunci lucrurile stau in felul urmator: o sa cuplezi mai multe camere in functie de cate vei constata ca este nevoie pentru fiecare unghi si colt pe care doresti sa il monitorizezi. Deoarece specificatiile de natura tehnica sunt foarte complexe si te pot induce in eroare, specialistii recomanda sa nu cumperi un sistem de supraveghere video fara sa vezi in prealabil anumite imagini filmate de acesta, pentru a putea vedea care este capacitatea de care dispune.

Sfaturi utile din partea specialistilor


Specialistii in domeniu ne sfatuiesc sa nu colaboram cu furnizori care nu ne asigura suport tehnic pentru un sistem de supraveghere video. Ai nevoie de sfaturi tehnice si de instructiuni detaliate daca iti doresti sa faci singur montarea si sa dirijezi pe cont propriu intregul sistem. In momentul in care decizi sa cumperi sistemul, trebuie sa te asiguri ca in pachetul final, in pret, intra si consultanta tehnica.

Achizitioneaza sistemul de supraveghere dorit dintr-un magazin de specialitate


Magazinul online e-camere.ro iti pune la dispozitie sisteme de supraveghere video de cea mai buna calitate, atat pentru interior cat si pentru exterior. Echipa de specialisti iti sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie!

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro