Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Alege cartuse imprimanta Lexmark reciclabile si investeste intr-un viitor responsabil

Alege cartuse imprimanta Lexmark reciclabile si investeste intr-un viitor responsabil

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1132

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Marile companii producatoare de imprimante au inceput sa fie preocupate de mediul inconjurator. Din acest motiv, exista pe piata cartuse imprimanta Lexmark realizate din materiale reciclabile. Responsabilitatea pentru mediul inconjurator a inceput sa devina un subiect din ce in ce mai discutat, iar astfel de actiuni contribuie la adoptarea unor masuri de productie prin care planeta sa fie protejata.

Cartuse imprimanta Lexmark ecologice


Firma de origine chineza vinde anual, milioane de cartuse, imprimante si hartie. Una dintre valorile companiei este aceea de a investi in produse foarte rezistente care sa fie, in acelasi timp, prietenoase cu mediul inconjurator. Fabricarea acestor cartuse respecta standardele de mediu si ofera, in acelasi timp, un nivel ridicat al calitatii.

Cartusele de imprimanta Lexmark au culori variate, iar negrul este foarte intens la printare, indiferent de tipul de hartie folosit. Materialele printate cu aceste cartuse imprimanta Lexmark surprind cele mai fine detalii, cerneala fiind rezistenta si in acelasi timp ecologica. Tehnologia folosita in crearea acestor cartuse imprimanta Lexmark este de ultima generatie, avand scopul de a realiza in final un produs perfect.

Un alt aspect foarte important pe care compania Lexmark il realizeaza pentru responsabilizarea clientilor in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator este programul de recompensare dezvoltat in aproximativ 60 de tari. Prin acest program, clientii care returneaza cartusele utilizate sunt recompensati. Astfel, aceste recipiente folosite de clienti sunt refolosite si nu sunt arse sau distruse, asa cum se intampla in cazul altor branduri.

Compania Lexmark vinde pana la 18% cartuse ce sunt returnate. Se doreste ca acest procent sa creasca anual, cartusele returnate avand un impact pozitiv enorm asupra mediului inconjurator.
Aceste cartuse imprimanta Lexmark sunt printre cele mai ecologice cartuse de pe piata, in momentul de fata. In cazul in care aveti o imprimanta Lexmark, este de preferat sa cumparati cartuse originale si nu compatibile. Beneficiile sunt mult mai mari atunci cand optati pentru cumpararea cartuselor imprimanta Lexmark originale. Calitatea materialelor printate este vizibil mai buna, iar imprimanta functioneaza mai optim, fiind mult mai rezistenta in timp.

Avantajele ce vin odata cu achizitionarea unor produse consumabile originale


  • In primul rand, puteti face economii substantiale achizitionand produse originale. Chiar daca acestea sunt vizibil mai scumpe. Imprimanta va rezista mult mai mult timp iar cartusul trebuie schimbat mai rar decat unul compatibil. Astfel, economia este evidenta.
  • In al doilea rand, faceti economie de timp, deoarece panglica rezista mult mai bine in cazul cartuselor originale, iar astfel de reduce timpul in care se poate produce ruperea, comparativ cu panglica compatibila care se poate defecta mult mai usor;
  • Nivelul calitatii este net superior – durata de viata a cartuselor originale este mai mare comparativ cu cele compatibile.

Achizitioneaza simplu si rapid


Magazinul online TonerPro.ro comercializeaza cartuse imprimanta Lexmark, atat originale cat si compatibile. Aceste cartuse sunt reciclabile, compania Lexmark fiind una dintre cele mai mari din Statele Unite ale Americii ce are ca domeniu de activitate manufacturarea de imprimante de tip laser. Lexmark adopta tehnologia prin intermediul careia o mare parte din materiale sunt reciclabile.

Puteti comanda simplu si rapid cartuse imprimanta Lexmark originale. Scapati astfel de grija defectarii premature a imprimantei. Brandul Lexmark este renumit pentru produse de calitate, fiind recunoscut la nivel mondial. Pentru comenzi, puteti suna la numerele de telefon 021.348.15.19, 021.348.16.19 sau puteti utiliza doar site-ul tonerpro.ro. Acolo puteti plasa imediat comanda pe care o doriti.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro