Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Ai sterilizat pisica?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
395

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Ai ales să-ți sterilizezi/ castrezi pisica?

Tine cont că pisicile sterilizate au nevoie de o dietă pe bază de hrană special creată pentru acestea deoarece dacă ele consumă alimente neadecvate pot avea probleme de sănătate. Știm că pisicile sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba de mâncare și de aceea trebuie să alegi un tip de mâncare pisici sterilizate pe care acestea să îl adore.

Dar tendinta de a se ingrasa, mai ales dupa sterilizare/castrare, este extrem de mare. Pentru a preveni ca pisica ta să devina o pisica supraponderală, îti recomandă să ai grijă la hrana pe care i-o oferi. Pentru a sta linistit alege o mâncare pisici sterilizate! Acest tip de hrana este special creată pentru pisicile inactive, sterilizate, castrate, conținând ingrediente premium pentru ca pisica ta să primească toți nutrienții de care are nevoie si sa fie sanatoasă si in forma maxima.

La Carpathians Pet Food găsești hrană special creată pentru pisica ta sterilizată ce conține proteină de înaltă calitate și are un conținut redus de grăsimi și de carbohidrați, tocmai pentru a nu se îngrășa, aceasta fiind supusă riscului de a lua rapid în greutate.

Carpathian Inactive are o formulă special creată pentru pisicile sterilizate, castrate sau inactive și vine în variantă de 1,5kg sau de 12 kg. Pe langa acest tip de mancare, vei gasi pe site si hrana pentru pisicile adulte, hrana umeda sau uscata, perfecta pentru acestea.

Comanda acum mâncarea pentru pisici sterilizate intrand direct pe site: carpathianspetfood.ro sau sunand la numărul de telefon +40790 518 731, sau din magazinele partenerilor nostri.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro