Cluj

Ai nevoie de fizioterapie online? Acum este posibil cu RestartiX!

Ai nevoie de fizioterapie online? Acum este posibil cu RestartiX!

Detalii

Categorie
Boli / afectiuni
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
96

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Durerea de spate, cervicală sau de articulații poate fi o consecință a sedentarismului ori a suprasolicitării și tensionării excesive a zonei vizate. Netratată, pe termen lung, poate conduce la apariția unor complicații dificil de eliminat ulterior. Aflate încă în fază incipientă, aceste afecțiuni pot fi vindecate prin puterea propriului corp, dacă ai parte de îndrumare în acest sens. Apelează la serviciile RestartiX de recuperare medicala prin fizioterapie și descoperă soluții la problemele tale fără tratament medicamentos sau chirurgical!

Ce reprezintă recuperarea medicală?


Centrul medical RestartiX utilizează fizioterapia ca principiu de funcționare pentru tratarea dizabilităților fizice de mișcare cauzate de o problemă la nivelul coloanei sau a articulațiilor. Prin intermediul sesiunilor de kinetoterapie online înveți cum să îți controlezi corpul și să îl vindeci cu ajutorul exercițiilor fizice potrivite, executate corect.
Terapia non-chirurgicală a durerii este o metodă nou introdusă în sistemul medical, dar care generează rezultate tot mai impresionante. Centrul medical online Restartix pozitionează pacientul în centrul actului medical iar de aici 4 specializari medicale intervin formand o abordare integrativă prin:

  • Nutriție anti inflamatoare oferita de medici specialiști în diabet boli metabolice și nutritie
  • Execiții fizice personalizate oferite de medici specialiști in recuperare medicală și fizioterapeuți
  • Psihologia durerii- consiliere individuală dar și grupuri suport pentru gestionarea corectă a emoțiilor conduse de Dr. în Psihologie

Cu toții te ajută să te recuperezi, să previi sau să îți îmbunătățești postura și sănătatea folosindu-te doar de abilitatea naturală de vindecare a organismului.

Care sunt beneficiile aduse de fizioterapie?


La clinica de recuperare medicală RestartiX vei învăța cât de importantă este activitatea fizică pentru sănătate și mobilitate. Exercițiile de fizioterapie executate corect și consecvent întăresc musculatura și reduc din presiunea pusă pe oase și pe coloană. Totodată, îmbunătățind postura și obișnuind organismul cu un efort moderat constant vei reduce din tensiunea acumulată la nivelul sistemului locomotor, lucru ce se concretizează prin diminuarea sau eliminarea completă a durerii.

Să fii activ este principala condiție pe care trebuie să o îndeplinești pentru a fi și sănătos, din toate punctele de vedere. Prin înscrierea la unul dintre programele dezvoltate de RestartiX vei conștientiza că puterea se află în mâinile tale și trebuie doar să înveți ce să faci cu ea. Ai sedinte de kinetoterapie oferite pentru 1 de zile pentru a face acest lucru, la recomandrea specialiștilor clinicii de kinetoterapie, în așa fel încât să poți observa rezultate într-un timp cât mai scurt.

Unde poți face apel la un cabinet de fizioterapie online?


RestartiX este o clinică de recuperare medicală care oferă servicii online adaptate unor probleme specifice. Aici poți alege dintr-o gamă variată de programe complete de tratament, în funcție de situația în care te afli. RestartiX Coloană Cervicală; RestartiX Coloană Lombară; RestartiX Coloană Toracală, RestartiX Coloană Vertebrală sau RestartiX Umar Sanatos, sunt doar câteva dintre soluțiile la care poți apela pentru a elimina durerea și a contura o stare fizică optimă pe care să înveți să o păstrezi pentru cât mai mult timp.

Apelează la servicii medicale în sistem de telemedicină la clinica de fizioterapie RestartiX și descoperă cum poți intra în controlul sănătății corpului tău!