Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ai grija de animalul tau de companie si apeleaza la medicamente veterinare de buna calitate

Ai grija de animalul tau de companie si apeleaza la medicamente veterinare de buna calitate

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
750

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

La fel cum noi, oamenii, avem dreptul la sanatate, si animalele ar trebui sa il aiba. Spre deosebire de noi, animalele au nevoie de cineva care sa le ajute sa beneficieze de acest drept, aceasta persoana fiind in general stapanul. Numarul persoanelor care aleg sa ia in grija animale din adaposturi creste zilnic, o crestere semnificativa fiind observata in perioada de inceput a pandemiei.

Pentru ca dreptul la sanatate sa poata fi indeplinit, este nevoie de medici, in cazul de fata acestia fiind medicii veterinari. Atat acestia, cat si farmacistii specializati in domeniu lucreaza zilnic la tratarea tuturor speciilor de animale, atat domestice, cat si salbatice. Pentru ca acest lucru sa fie posibil este nevoie de cate cel putin un medicament veterinar pe specie pentru tratarea unei boli.

Care sunt cele mai folosite medicamente in medicina veterinara?

Un medicament veterinar poate fi considerat a fi orice comprimat de tip oral, precum si diversele substante de uz intern sau extern care au rolul de a lupta cu un numar ridicat de virusuri si bacterii. Astfel, printre cele mai cautate si folosite astfel de medicamente sunt cele care ajuta la deparazitarea animalelor, intern si extern. Acest tip de medicament este printre cele mai folosite deoarece are efect asupra tuturor speciilor de animale.

Pe langa medicamentele de acest tip, exista cate un „cel mai cautat tip” pentru fiecare specie de animal. Orice specie este predispusa spre tipuri diferite de boli. Nu ne putem astepta ca un acelasi virus sa aiba acelasi efect supra unui animal de mari dimensiuni cum are asupra unui animal de talie mica.

De ce exista o gama atat de variata a medicamentelor pentru animale?

Medicina veterinara este un domeniu mult mai complex decat este considerat de lumea larga. Orice medic intrat in acest domeniu trebuie sa cunoasca nu unul, ci o serie de organisme diferite. Structura oaselor difera de la o specie la alta, asezarea muschilor si numarul acestora la fel. Din aceste motive, precum si altele ce tin de modul de functionare al organelor interne, fiecare specie are diferite predispozitii la boli.
Astfel, un medicament veterinar care ajuta in combaterea unei anumite boli la o specie poate sa nu fie potrivit pentru restul speciilor. Din aceasta cauza, mereu se lucreaza la dezvoltarea unei game mult mai largi de produse. Acest lucru se datoreaza necesitatii combaterii tuturor tipurilor de boli existente, nu doar pentru o specie, ci pentru un numar ridicat de specii ale regnului animal.


Care este unul din distribuitorii de incredere al farmaciilor veterinare?

Pentru ca orice cabinet sau farmacie veterinara sa poata intra in posesia celor mai bune produse, ei trebuie sa isi aleaga un producator de incredere si sa pastreze contactul cu acesta si pe viitor. De multe ori se lucreaza cu diversi distribuitori ai produselor de calitate, unul dintre cei mai cunoscuti din tara noastra fiind Veteco.

Veteco distribuie produse farmaceutice veterinare de peste 20 de ani, iar gama lor se limiteaza la animalele domestice de talie mica, precum si la pasarile de curte. Pe langa medicamentele veterinare discutate, acestia se ocupa cu distribuirea si a unor diverse tipuri de vaccin veterinar care ajuta in preventia virusurilor si a bolilor specifice speciilor mentionate anterior. Acestia pot fi gasiti pe veteco.com si contactati la numerele de telefon afisate, precum si la adresa oficiala de email.


Date de contact:
Telefon Bucuresti/ Cluj: +40 213 170380/ +40 264 597 008
E-mail: office@veteco.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.