Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Agentul Imobiliar Milionar de Gary Keller, Jay Papasan si Dave Jemks

Detalii lansare de carte

Telefon
0764000101
Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
712

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 23 mai 202210:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

"Cartea prezintă o nouă paradigmă pentru imobiliare și ar trebui să fie o lectură obligatorie pentru profesioniștii din domeniul imobiliar de pretutindeni." --Robert T. Kiyosaki

Vino alături de noi, Luni, 23 Mai, de la orele 10.00 la lansarea Bestseller-ului Internațional scris de Gary Keller, Jay Papasan si Dave Jenks, care este acum disponibil și în limba română.

Această carte ridică cea mai importantă întrebare pe care și-ar putea-o adresa un agent imobiliar "Cum îmi pot crește veniturile la cel mai înalt nivel posibil?".

Crezi sau nu, este o întrebare simplă cu un răspuns simplu. Cartea, pune bazele "cum să" pentru ca tu să gândești ca un agent imobiliar milionar și îți va arăta, pas cu pas cum să câștigi un milion de euro în venituri anuale - active și pasive.

Vrem ca alături de invitatul nostru de onoare - Glenn McQueenie, să descoperim împreună Secretele Agentului Imobiliar Milionar!

Rezervă-ți locul în sală accesând linkul de mai jos
forms.gle/7nUrRsrF7MSTuxBY8
Locurile sunt limitate!

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro