Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Află despre implantul de păr și de ce ai dori să îți faci această intervenție

Află despre implantul de păr și de ce ai dori să îți faci această intervenție

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
353

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Implantul de păr nu mai este un subiect tabu și, din fericire, nu mai este nici acel tip de procedură invazivă. Acum sunt tot felul de metode moderne care permit pacientului o recuperare mai rapidă. În plus, în cadrul clinicii bucureștene Dr. Felix Hair Implant vorbim despre o echipă de medici în continuă formare, la curent cu noutățile din domeniu. Cine își dorește să aibă parte de implant de păr, este pe mâini bune aici!
Înainte de a face și acest pas decisiv, afla despre implantul de par, detalii legate de preț și de procedura în sine, cum se va desfășura și despre perioada de recuperare. Este firesc să îți dorești să știi fiecare detaliu, pentru a fi 100% sigur că ceea ce faci este conform cu dorințele tale. Așadar, iată o serie de întrebări și răspunsuri ce te pot ajuta să îți dai seama dacă aceasta este decizia corectă pentru tine:

#Mi-aș dori, dar…mi-e teamă de durere. Este implantul de păr o procedură dureroasă?

Din teama de a nu simți durere, unii viitori pacienți sunt descurajați. Nu, totul va fi realizat sub efect de anestezie. Așadar, pacientul nu simte durere în timpul procedurii în sine. Cât despre perioada post operatorie, poate exista un anumit grad de disconfort, este firesc, scalpul este în refacere. Însă sunt efecte minime. Pot fi recomandate analgezice, în funcție de cazul fiecăruia.

#Cât costă implantul de păr?

Costurile sunt greu de estimat și asta pentru că depinde de o serie de factori. Printre altele, de dificultatea cazului, însemnând calitatea foliculilor ce pot fi folosiți, dar și de cât de extinse sunt zonele unde trebuie implantate firele de păr. Despre cât ar costa procedura aceasta efectuată în cadrul clinicii bucureștene cei interesați pot afla acest aspect dacă solicită o consultație online. Din pagina oficială, Drfelixhairimplant.ro, pot face acest lucru. Tot la capitolul plată, merită spus că procedura poate fi plătită eșalonat, în rate.

#Ce face diferit Dr. Felix Hair Implant?

În primul rând, este vorba de abordarea în sine. Este folosită o tehnică avansată și anume Q-FUE. Aceasta este minim invazivă și nu presupune tăiere din scalp, ci extragere fir cu fir. În al doilea rând, implantul în sine prin această metodă implică metoda fir cu fir. Este o muncă manuală, migăloasă, însă care vine cu rezultatele mult sperate și anume părul crește în unghiul dorit și are un aspect total natural. Până la urmă și acest aspect este important, altfel ai prefera să porți perucă, efectele de păr fals ar fi similare, nu-i așa?

#De ce aș face implant de păr?

Este vorba de convingerea fiecăruia. Implantul de păr este singura soluție în cazul celor care suferă de alopecie. Nu există soluție cosmetică minune care să schimbe această situație, ci doar să mascheze acele goluri inestetice de pe suprafața scalpului. Atât în cazul bărbaților, cât și în cazul femeilor vorbim de un stres în plus, de o stare de frustrare ce poate duce până la izolare socială și la depresie. Aspectul fizic, ne dorim sau nu, este important. Este parte din ceea ce suntem. Așadar lipsa parțială a părului poate afecta nu doar din punct de vedere estetic, cât și psihic.

Pentru cei interesați, ofertele la procedura de implant de păr de la Dr. Felix Hair Implant sunt detaliate în pagina oficială.

Contact:

+40 720.254.368

client@drfelix.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro