Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Afla de ce uniformele medicale Cherokee sunt foarte apreciate

Afla de ce uniformele medicale Cherokee sunt foarte apreciate

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
524

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Halatele şi, în general, uniformele medicale Cherokee nu sunt un subiect nou pe piaţa de profil, istoria Cherokee Medical Uniforms începând să fie scrisă începând cu anul 1972. Succesul companiei este susţinut, în esenţă, de două motive: linia extinsă de uniforme medicale, compania inovând continuu aceasta industrie, prin colecţii noi; şi disponibilitatea acestor uniforme pe scară largă în ofertele marilor comercianți cu amănuntul – în România, de exemplu, se pot cumpăra din magazinul online MediFashion.ro

În prezent, modelele de halate medicale Cherokee sunt cunoscute în întreaga lume datorită durabilităţii şi funcţionalităţii pe care le asigura. Dincolo de aceste beneficii reale pe care le oferă celor care le poartă, se poate vorbi despre multe alte avantaje.

Cele mai importante avantaje ale uniformelor şi halatelor medicale Cherokee


1. Sunt confortabile şi susţin mobilitatea celor care le poartă

La modul general, se poate spune că cel mai bun tip de îmbrăcăminte este cel pe care persoana care l-a purtat nu îl mai poate uita. Această idee se aplică cu atât mai mult în domeniul medical. Niciun cadru medical nu îşi doreşte ca halatulpe care îl poartă să fie rigid şinu poate acuza un astfel de disconfort atunci când poartă uniforme Cherokee. În plus, sunt croite astfel încât cei care le poartă să se simta confortabil, fără ca halatul/ uniforma să limiteze mişcările. Colecţia Cherokee Workwear Revolution, de exemplu, include produse realizate din ţesături noi, foarte confortabile.

2. Funcţionalitatea este o calitate pentru care Cherokee câştiga un mare plus

Majoritatea bluzelor și a pantalonilor din colecţiile lansate de acest brand dispun de cel puțin două buzunare. Pe de altă parte, în oferta brandului exista tricouri care dispun de un clip mic aplicat pe buzunar, de care cel care îl poartă poate să ataşeze insigna. Tot de funcţionalitate tine şi elasticitatea materialelor din care sunt create uniformele.Vorbind despre topul sau, un cadru medical inclus într-un studiu despre produsele Cherokee realizat de Merchfoundry, spune: „Primul lucru pe care l-am iubit la această bluză a fost elasticitatea. Nu trebuie să-mi fac griji că o rup. Buzunarele sunt și frumoase și mari.”

3. Sunt realizate din materiale de calitatea superioară

În funcție de colecţie, țesăturile din care sunt realizate uniformele Cherokee sunt foarte diferite. Colecţia Cherokee Originals a inclus uniforme realizate din 65% poliester și 35% bumbac, iar Cherokee Workwear Revolution include uniforme din 78% poliester, 20% raion și 2% spandex. Pe măsură ce colecţiile noi au continuat să apară, materialele utilizate au fost din ce în ce mai bune. Azi, uniformele medicale oferite de brand sunt antimicrobiene, nu se şifonează și nu reţin umezeala.

Toate aceste avantaje pe care uniformele medicale Cherokee le oferă, la care se mai adauga preţul şi faptul că sunt durabile şi se întreţin uşor, determina succesul de care se bucura acestea!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro