Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Afla cum poti genera vanzari mai mari printr-o campanie SEO

Afla cum poti genera vanzari mai mari printr-o campanie SEO

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
1333

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

SEO sau Search Engine Optimization este numele acordat activitatii prin care se imbunatateste autoritatea si relevanta unui site web in rezultatele de cautare ale unui motor tip Google. Optimizarea unei pagini web prin apelul la servicii SEO aduce beneficiarilor avantajul unei bune pozitionari in rezultatele de cautare, ceea ce creste vizibilitatea unei pagini web potentialul acesteia de a aduce castiguri.

Ce este SEO si cum functioneaza?

In rezultatele cautarii, Google afiseaza link-uri catre paginile pe care le considera relevante si autoritare. Autoritatea este de cele mai multe ori masurata prin analizarea numarului si a calitatii linkurilor provenite de pe alte pagini. Atata timp cat alte pagini web sunt legate de pagina ta, aceasta capata autoritate si relevanta sporita, care se traduce in obtinerea unui loc in topul rezultatelor afisate de motorul de cautare. Google promoveaza in topul rezultatelor acele pagini pe care le considera cele mai relevante si autoritare in raport cu cuvintele cheie introduse in motorul de cautare. Din aceste considerente cei care apeleaza la servicii SEO au in vedere trei aspecte principale de imbunatatit:

  • Autoritate- este un scor indicator al perfomantei paginii web care face obiectul optimizarii;
  • Pozitionare- se reflecta in capacitatea unui site de a indeplini criteriile tehnice si de a raspunde relevant la algortimii de indexare ai motorului de cautare;
  • Notorietate- tehnicile utilizate in serviciile SEO au obiectivul de a aduce notorietate unei pagini web in domeniul sau de activitate;

Semnificatia cuvintelor cheie

Cuvintele-cheie sunt formule relevante ce rezulta in urma interogarilor in cadrul motorului de cautare. Utilizarea lor inteligenta poate ridica o pagina web specializata intr-un anumit domeniu in primele pozitii ale rezultatelor de cautate. Primele pozitii reflecta o prezenta online cu vizibilitate crescuta in urma campaniei SEO. Unul dintre instrumentele cheie folosite de motoarele de cautare pentru a determina clasarea paginilor este “paianjenul”. Un “paianjan” este un program care acceseaza site-ul web in mod automat, navigandu-l pentru a identifica continutul scris in pagini si cuvintele cheie. Aceste date sunt ulterior folosite pentru a determina relevanta site-ului atunci cand un utilizator executa o cautare prin intermedoul motorului de cautare.

In cazul unui site care ofera servicii de fizioterapie, continutul web al acestui trebuie includa cuvinte si expresii relevante pentru cei aflati in cautarea unor astfel de servicii. Cuvinte cheie precum “durere de spate” vor fi distribuite strategic in structura site-ului pentru a fi relevante motorului de cautare;

Cum functioneaza linkurile pentru SEO?

Clasarea unei pagini este efectuata de motorul de cautare pe baza link-urilor de intrare si iesire ale site-ului. Motorul de cautare verifica relevanta site-ului astfel: legatura dintre pagini web creeaza punti de transfer al continutului web, astfel ca daca site-ul dumneavoastra este corelat prin link-uri cu un site ce beneficiaza de o clasare buna, site-ul castiga de pe urma autoritatii generate de linkuri pentru a-si spori relevanta. Este crucial din acest motiv ca de fiecare data cand un site sau o sursa sunt mentionate, aceste referiri sa includa un hyperlink catre adresa respectiva.

De ce este important in SEO uncontinut proaspat si relevant?

Rata la care “paianjenii” motorului de cautare acceseaza site-ul este in parte determinata de frecventa ratei de modificare a continutului paginilor. Pentru a va asigura de actualizarea periodica a continutului, este recomandabila modificarea regulata a textului si imaginilor aflate pe site-ul ce beneficiaza de optimizare SEO. Pentru a beneficia de servicii SEO de calitate este vital sa ramaneti la curent cu ultimele metode de optimizare dezvoltate. Algoritmii utilizati de Google pentru a determina ordinea rezultatelor afisate sunt supusi unor modificari si imbunatatiri periodice. De aceea optimizarea SEO trebuie inteleasa ca o strategie desfasurata pe o perioada mai extinsa.

Apeleaza la specialisti

Pozitionarile de pe prima pagina in rezultatele cautarii web sunt determinate de actiuni de optimizare tehnica specifice. Optimizarea SEO presupune actiuni de natura tehnica si semantica, astfel ca in spatele unei campanii de succes se afla echipe specializate de executie. Fortin este o agentie de comunicare digitala concentrata pe indeplinirea obiectivelor de marketing ale clientilor sai. Agentia Fortin< sustine cu eficienta campanii de optimizare SEO pentru a incuraja vanzarile clientilor sai. Specialistii Fortin elaboreaza si implementeaza strategii de optimizare SEO eficiente si durabile, determinand o indexare in topul rezultatelor de cautare ale motoarelor dedicate.

Pentru servicii SEO de calitate, alege o echipa competenta si dedicata.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro