Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Afla cum exigentele Google sunt respectate prin servicii de optimizare SEO

Afla cum exigentele Google sunt respectate prin servicii de optimizare SEO

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 11 luni si 1 zi
Vizualizari
1239

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Autoritatea si relevanta unui website este asigurata de bunele practici din industria marketing-ului digital. Website-urile afisate in prima pagina ca rezultate la interogarile utilizatorilor Google Search sunt o consecinta fireasca a investitiei in servicii optimizare SEO. Acestea implica o serie de actiuni menite sa indeplineasca cerintele si regulile actuale ale motorului de cautare. Cel mai accesat search engine in Romania este Google.ro. Ceea ce inseamna ca, in functie de domeniul de activitate vizat si concurenta, zilnic sunt stabilite strategii si formule digitale menite sa sporeasca vizibilitatea unui site in primele rezultate Google. Iar utilizatorii au incredere in acest sistem software tocmai pentru ca rezultatele oferite sunt compatibile cu interogarile lor.

Care sunt principalele directii urmate de o persoana specializata in optimizare SEO?


SEO este un domeniu de activitate important pentru firmele sau brand-urile care vor sa concureze cu alte companii sau brand-uri cu prezenta online superioara si care au inteles importanta practicilor de optimizare a website-ului lor, fie magazin de prezentare, magazin online, website de publicatii online sau chiar blog. Pentru oamenii de marketing din cadrul unei agentii digitale, SEO reprezinta o serie de practici si actiuni care asigura proprietarilor de website-uri relevanta si autoritate in mediul online.

Un website optimizat este accesibil atat pentru algoritmii motoarelor de cautare cat si pentru utilizatori


Tehnicile de optimizare SEO determina, atat din punct de vedere al editarilor HTML, cat si respectand dimensiunea creativa de optimizare a continutului de tip text sau imagine de pe un website un grad de relevanta adaptat unui set de bune practici. Integrarea cuvintelor-cheie in cadrul atributelor HTML (title-tag, meta-description, meta-title, body text etc) ofera valoare atat acestor elemente de maxima importanta pentru optimizarea tehnica a paginilor de web cat si insasi paginilor.

Numarul de cuvinte utilizat pentru descrierea produselor, serviciilor, specificul companiei si alte informatii relevante pentru a crea o imagine relevanta pentru un domeniu de activitate vizat, reprezinta dimensiunea creativa de optimizare, conform cerintelor motorului de cautare. In ultimii 5 ani, mesajul care circula cu fervoare in online, venit din partea specialistilor SEO ar fi urmatoarul: Scrieti pentru a rezolva problemele utilizatorilor. Nu mai scrieti pentru algoritmi.

In urma cu 15 ani, practica SEO On-Page se rezuma la densitatea sporita a cuvintelor-cheie din cadrul unei pagini web. In timp ce, in anul 2018, accentul este pus pe ceea ce se intampla in jurul cuvintelor-cheie. Pe calitatea continutului si de modul in care informatiile respective patrund in profunzimea subiectului vizat si rezolva problemele utilizatorilor ajunsi pe acea pagina. De exemplu, daca vom crea o pagina care propune oamenilor “servicii de hidroizolatii”, este important sa aflam de pe acea pagina aspecte tehnice si economice care sa indeplineasca intocmai realitatea unor astfel de lucrari.

Orice astfel de “formula” incalca regulile Google si, de exemplu, continutul duplicat existent pe un alt site sau mai multe site-uri este un factor important de depunctare a paginii ipotetice de mai sus si automat genereaza o scadere a paginii respective atunci cand cineva cauta termenul “hidroizolatii” in Google.

Pastrand lucrurile naturale in online, iti sporesti cifra de afaceri automat


Website-urile si companiile care ofera servicii comerciale au o sansa reala de a ajunge in prima pagina Google daca respecta anumite principii de baza.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro