Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Află acum care sunt beneficiile unei campanii de marketing online pentru afacerea ta

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 8 luni si 5 zile
Vizualizari
1783

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Prosperitatea unei afaceri ține foarte mult și de cât de vizibilă este aceasta pentru potențialii ei clienți. Pentru a creşte vizibilitatea în mediul online a business-ului pe care îl deţii, cea mai bună soluție este derularea unei campanii de marketing. Vă vom prezenta în cele ce urmează beneficiile pe care le oferă o campanie de marketing în mediul online, iar pentru a înțelege mai bine toate acestea, specialiștii de la E-Advertising ne vor oferi mai multe detalii. Cu un portofoliu de peste 700 de clienți mulțumiți și peste 6 ani de experiență, E-Advertising este unul dintre cele mai importante nume de pe piața firmelor ce oferă servicii de digital marketing și SEO.

De ce marketingul online?


Strategiile ce pot fi implementate pentru a dezvolta imaginea unei firme și pentru a ajunge serviciile și produsele pe care aceasta le comercializează la clienți, pot fi foarte diverse. Spre deosebire de alte medii de afaceri, cel online reprezintă o piață de desfacere extraordinar de puternică.

Ne va povesti mai multe Eugen Șotropa, CEO E-Advertising:
„Mediul online a cunoscut o dezvoltare exponențială pe partea de promovare și prezintă niște cifre care sunt cu mult peste potențialul altor medii.
De exemplu, ultimele statistici arată că la nivel mondial sunt peste 3,6 miliarde de utilizatori, ceea ce e de-a dreptul spectaculos și important pentru un business. Cu siguranță îți vei dori să fii prezent pe o piață atât de mare, mai ales în condițiile în care mai toate afacerile s-au îndreptat deja spre această zonă.” Așadar, mediul online reprezintă o oportunitate destul de mare pentru o afacere, mult prea mare pentru a putea fi refuzată.

Targeting


Ce poate fi mai important pentru o strategie de marketing decât să-și cunoască clienții, unde îi găsește și ce nevoi au aceștia? Ei bine, mediul online oferă această posibilitate, fiind colectate mult mai multe date față de alte medii de interacțiune. Cu ajutorul internetului poți face o targetare avansată, în funcție de vârstă, zona geografică, preferințele clienților și multe altele, astfel încât să te apropii cât mai mult de persoanele cărora serviciile sau produsele oferite de către tine li se adresează.

Eforturile de promovare sunt cuantificabile


Un alt avantaj deosebit de important ce marketingul online îl oferă este că rezultatele acestui tip de campanie pot fi măsurate. Cert este că o strategie de marketing care nu se bazează pe cifre şi care nu poate să fie măsurată și analizată, reprezintă o pierdere de timp şi de bani. Este foarte important să știi cât este de eficientă o campanie pentru a putea să vezi dacă este ceea ce ai nevoie sau dacă există ceva ce trebuie să fie schimbat.

Care sunt cele mai eficiente modalități de promovare online?


În prezent, se remarcă două strategii ce sunt foarte eficiente, dar care acționează pe perioade diferite de timp: Google Adwords și SEO (Search Engine Optimization).

Care sunt avantajele și dezavantajele acestora ne va spune Daniel Şuiu, Manager Departament SEO E-Advertising:

„În funcție de cât de repede se doresc rezultatele, se poate alege una dintre variantele prezentate mai sus. Google Adwords este varianta în care rezultatele vor apărea într-un timp scurt, fiindcă se bazează pe metoda pay per click. Dezavantajele acestei campanii constă în faptul că, odată ce este încheiată, traficul generat, dar și conversiile vor avea de suferit.

Pe de altă parte, procesul de optimizare este unul mai bun pentru afacere, fiind de lungă durată și sigur.”
Cei care doresc să afle mai multe despre ceea ce înseamnă SEO o pot face citind cartea „Domină topul motoarelor de căutare”, fiind prima carte scrisă din acest domeniu de către autori români, Eugen Șotropa și Andrei Ursachi, co-fondatori ai firmei E-Advertising.

Este important de înțeles de ce mediul online poate fi atât de prielnic unei afaceri, însă în condițiile în care concurența devine din ce în ce mai acerbă, detaliile vor face diferența. Pentru a vedea ce poate fi îmbunătățit în cadrul magazinului tău online și cum anume poți ajunge în topul poziționărilor motoarelor de căutare, îți recomand să apelezi la experți și chiar la un audit SEO gratuit oferit de către firma E-Advertising.

Mai multe detalii despre acest lucru și multe altele se pot afla folosind următoarele date de contact:
E-Advertising
Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava
Orar: Luni – Vineri, între orele 08:00 – 17:00
Telefon: 0732941354
E-mail: office @ e-advertising.co

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro