Cluj

Adezivi D3 pentru intrebuintari universale. Produsele potrivite pentru cele mai pretentioase dorinte

Adezivi D3 pentru intrebuintari universale. Produsele potrivite pentru cele mai pretentioase dorinte

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 zi
Vizualizari
812

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Folosirea unor adezivi D3 pentru incleieri rezistente la umiditate si supuse la solicitari mari este esentiala pentru obtinerea unor lucrari de calitate, fie ca este vorba despre fabricarea unor panouri din lemn, construirea unor scari, incleierea lemnului de esenta tare sau simpla incleiere a cepurilor.

De ce sa folosesti adezivi?

Adezivii sunt printre dintre cei mai important factori in constructii, fara ei fixarea nu este posibila, prin urmare acestia trebuie sa aiba o rezistenta foarte mare.
Adezivii se dovedesc a fi folositori atunci cand operam materiale in conditii speciale. Acestia sunt cel mai des utilizati pentru:
- lipirea unor placi;
- montarea ferestrelor de tip termopan, montarea unor usi sau chiar pereti PVC;
- repararea unor crapaturi in suprafetele din interior si exterior;
- lipirea lemnului, a pietrei, cimentului, metalului, sticlei si a mai multor feluri de plastic.

In functie de materialul ce se doreste a fi lipit sau imbinat, exista mai multe tipuri de adezivi

De exemplu, pentru lipirea plasticului este necesar un adeziv special, materialul fiind unul diferit ca rezistenta fata de lemn sau metal. Plasticul poate fi un material flexibil si cu o rezistenta mare, fiind utilizat in multe proiecte. In acelasi timp, poate fi si destul de dificil de lipit, iar un adeziv bun pentru acest tip de material e greu de gasit. Acest lucru este cauzat de faptul ca plasticul este un material care are o suprafata fina si alunecoasa, iar lipsa porozitatii face dificila lipirea acestuia. Din acest motiv au fost creati adezivi speciali pentru acest tip de material.
Daca plasticul sau lemnul necesita lipirea cu un adeziv special, tot un produs special trebuie utilizat si pentru lipirea unor materiale in conditii de umiditate.

Unde poate fi utilizat?

Klebrom.ro vine cu o solutie excelenta in acest sens cu produsul Kleiberit 300, conceput special pentru incleieri care sa reziste la umiditate.

Aceste tipuri de adezivi pot fi utilizati in procesul de construire a scarilor, in cel de furniruire, dar si pentru lipirea lemnului de esenta tare sau a speciilor exotice de lemn, care prezinta o oarecare rezistenta la adezivii obisnuiti.
Acest tip de adeziv poate fi aplicat atat pentru incleierile la cald, cat si pentru cele efectuate la rece, asigurand o rezistenta la inghet la temperaturi ce pot cobori pana la -30 de grade Celsius.

Un alt produs recomandat pentru incleierile in conditii de umiditate este Kleiberit 303. Acest produs este certificat pentru fabricarea ambarcatiunilor. Alegerea unui tip de adeziv de cea mai buna calitate este mandatorie pentru efectuarea unor lucrari care sa reziste in timp. Chiar daca pentru construirea, de exemplu, a unor scari, se foloseste un lemn de cea mai buna calitate, daca adezivul utilizat pentru incleiere este unul de calitate inferioara, intreaga lucrare este compromisa.
De aceea, nu ignorati si nu faceti rabat de la calitate in achizitia materialelor de constructii. O investitie initiala calitativa va fi recuperata cu usurinta in timp, deoarece aceasta nu va necesita lucrari de reparatii.

Klebrom.ro este o firma cu traditie pe piata din Romania in comercializarea de adezivi D3, dar si a altor produse de top care sa garanteze constructii rezistente in timp datorita calitatii superioare.
Firma Klebrom comercializeaza adezivi de cea mai buna calitate, cu un spectru larg de utilizare.

Date de contact:
Telefon: 0268 411 367
Email: office@klebrom.ro
Website: www.klebrom.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
  • 0726538389