Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Activități în România: ce să faci într-o mini vacanță în țară de Paște

Activități în România: ce să faci într-o mini vacanță în țară de Paște

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
459

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Din ce în ce mai mulți români se reorientează către concediile în țară și pe bună dreptate – avem o țară frumoasă, cu peisaje incredibile și orașe impresionante, ce merită vizitată. Dacă plănuiești o mini vacanță de Paște prin România și nu știi pe unde să te oprești și ce să faci, avem noi câteva sugestii pentru tine!

Sărbătorile pascale în Maramureș


Poate părea un clișeu, însă sărbătorile pascale petrecute în inima Maramureșului sunt cu adevărat deosebite. Alege un sătuc turistic în care să te oprești, caută cazare chiar la localnici în casă și lasă tradițiile și obiceiurile din această zonă să te învăluie. Te asigurăm că te vei întoarce mult mai relaxat, mai spiritual și mai împăcat cu ceea ce ai. Frumusețea Maramureșului stă chiar în aceste tradiții care se transmit din generație în generație, în simplitatea lucrurilor și căldura cu care sătenii te întâmpină și îți pun la dispoziție tot ce au. O vacanță în această zonă poate fi și una dintre cele mai inspirate idei cadouri Paste pe care le poți face unor persoane dragi, cum ar fi părinții.

Scurtă oprire în inima Transilvaniei


La întoarcere din Maramureș, poți face o oprire și în Cluj-Napoca, un oraș multicultural boem, în care cu siguranță nu te vei plictisi. Dacă în Maramureș timpul parcă stă pe loc, în Cluj pare că trece fără să îl simți. Pe lângă vizitarea orașului, iată ce alte activitati Cluj îți sugerăm să se regăsească pe lista ta: tir în poligonul de tragere, ședințe de echitație, karting, paintball sau laser tag indoor. Dacă ești în căutarea unor experiențe pentru întreaga familie, inclusiv pentru copii, te poți opri la Wonderland pentru câteva momente de răsfăț sau poate chiar un zbor cu balonul cu aer cald.

City break în Brașov


Brașovul este unul dintre cele mai frumoase orașe ale țării, iar un city break în acest oraș în mini vacanța de Paște sau cu orice altă ocazie este un ”must-have”. Ca să te bucuri cu adevărat de acest oraș, ar trebui să îți rezervi măcar o zi pentru a-l vizite la pas și a te pierde pe străduțele din centrul orașului. O experiență inedită și relaxantă care te va ajuta să îți reîncarcă bateriile. La doi pași de Brașov ai alte două orașe pline de istorie – Sibiu și Sighișoara. Dacă se află în drumul tău, nu ezita să te oprești măcar pentru o cafea și pentru a lua pulsul orașului. Există șanse mari să te îndrăgostești pe loc de unul dintre aceste orașe..sau poate de toate trei.
Tu ce orașe sau zone turistice ai recomanda pentru un mini concediu de Paște?

Filtre

Destinatii oferite: Romania

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro