Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Acoperisul verde pentru terasa ta – alegerea perfecta pentru o oaza de liniste

Acoperisul verde pentru terasa ta – alegerea perfecta pentru o oaza de liniste

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1304

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In mijlocul orasului, intre blocurile gri, un acoperis terasa verde poate schimba imaginea dezolanta pe care o vezi pretutindeni, in marile orase sau in mediul rural, intre casele de acelasi tip.

Ce este un acoperis de tip terasa?


Un acoperis terasa este un sistem de acoperire ca oricare altul, si ne referim aici la rezistenta lui la umiditate si la conditiile meteo, intocmai ca unul obisnuit, si care are in plus un spatiu verde. Asta inseamna ca este unul extrem de practic, un fel de acoperis viu cu un aspect placut, linistitor.

Tipul de vegetatie pe care il alegi pentru acoperis - influenteaza mai multi factori in instalarea lui


Alegerea vegetatiei care urmeaza sa fie plantata este extrem de importanta, deoarece in functie de acest factor, adica de timpul pe care esti dispus sa il aloci pentru ingrijirea ulterioara a plantelor, exista doua tipuri de acoperis terasa verde:
- acoperis de tip extensiv - este acel tip de acoperis care cuprinde vegetatie de dimensiuni relativ mici, plantata intr-un strat de pamant de maximum 15 cm adancime; nu necesita lucrari prea mari de intretinere.
- acoperis intensiv - este un tip de acoperis verde care necesita mai multa atentie si ingrijire, insa, in acelasi timp, este si mult mai impresionant din punct de vedere estetic; vegetatia este plantata in aproximativ 50 cm de pamant, ceea ce permite plantarea unor arbusti si plante cu inaltimi diferite, avand un aspect cu adevarat impresionant.

Terasa verde pe acoperis, ideala pentru un loc de relaxare si petrecere a timpului liber


Un acoperis verde este ideal, in special pentru localurile aflate in incinta unor cladiri foarte inalte, reusind crearea unui spatiu verde care reprezinta o oaza de evadare din peisajul obisnuit. In plus, aceste tipuri de terase sunt si o sursa de combatere a poluarii din marile orase. Posibilitatile de a instala un astfel de acoperis pe o cladire sunt numeroase. Aceste pot fi instalate vertical, acoperind intregul acoperis al cladirii, sau vertical, iar in acest mod putem obtine un perete verde. In functie de plantele alese pentru acestea, aspectul vizual este unul inedit.

Avantajele unui acoperis verde


Nu te gandi ca acest acoperis este destinat doar localurilor precum restaurantele sau terasele unor hoteluri. Poate fi folosit fara probleme chiar si pe acoperisul unei case, iar efectul este la fel de spectaculos. Printre avantajele acestuia, indiferent de faptul ca este montat pe o casa sau pe o cladire de 10 etaje, sunt urmatoarele:
- imbunatateste consumul de energie, reducand consumul acesteia;
- ajuta la mentinerea caldurii iarna si a aerului rece in perioade cu zile foarte calde;
- cu cat sunt mai multe astfel de acoperisuri in zonele urbane, cu atat este mai bine pentru confortul termic al oamenilor; acoperisurile verzi de pe cladiri contribuie la oxigenare si reducerea senzatiei sufocante, deseori intalnita in verile caniculare;
- retin 75% din apa de ploaie, ceea ce reprezinta un alt beneficiu pentru protejarea mediului inconjurator, deoarece apa retinuta este ulterior eliberata treptat in atmosfera.

Cum intram in posesia unui astfel de acoperis?


Milucon.ro este firma specializata in realizarea acoperisurile perfecte pentru terase, care sa iti infrumuseteze locuinta sau orice alta cladire care necesita o oaza de verdeata printre numeroasele constructii din beton.

Date de contact:
Telefon: 0728 116 018
Email:office@milucon.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro