Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Accesorii de laborator utile, la fel precum balanța analitică, se găsesc acum pe Precisa.ro

Accesorii de laborator utile, la fel precum balanța analitică, se găsesc acum pe Precisa.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
341

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În orice domeniu de activitate este deosebit de importantă folosirea unor produse calitative, la standarde ridicate. Testarea produselor înainte ca ele să fie folosite implică o serie de teste făcute doar în laborator. Personalul instruit de aici știe că doar testele făcute în condiții optime garantează rezultate durabile. Așadar, este nevoie de instrumente speciale de laborator, de aparate care să testeze prototipul. Pentru aceasta, profesioniștii aleg produsele livrate de către firma Precisa.

Balanța analitică - ce este și la ce se folosește?


Ca toate produsele care se folosesc în laborator, dar nu numai, instrumentele de testare au nevoie de garanția calității. Astfel, când este nevoie de calitate, dar mai ales de precizie, nu putem neglija instrumentele de tipul balanta analitica. Aceasta este un instrument cu funcție de măsurare și cântărire, dar și alte statistici cum ar fi, de exemplu, numărarea pieselor.

Cu o bază de aluminiu robustă și durabilă în timp, dar și cu o funcție de control a temperaturii și timpului, acest obiect este absolut indispensabil în fiecare laborator - vezi aici aparatura laborator.

Timpul de răspuns al balanței analitice este foarte scurt, de numai două secunde, iar gama largă de aplicații este perfectă pentru mai multe categorii de produse. Puterea ei de consum este de doar 18 W. Pe site-ul oficial Precisa.ro se poate cere o cotație rapidă de preț.

Aparatură de laborator pentru diferite domenii de activitate


Unul dintre cei mai serioși distribuitori din țară, ne referim aici desigur la Precisa, aduce aparatură de laborator la înalte standarde de calitate. În afară de aceste produse care nu pot lipsi din munca de cercetare, echipa de la Precisa mai pune la dispoziția clienților săi și alt gen de servicii. Acestea se referă la consultanța tehnică, la asistență, transport, dar și service gratuit pentru orice produs achiziționat de pe site.

Precisa are în stoc mai bine de 1000 de produse de înaltă calitate, care se mulează perfect pe cerințele oricărui laborator. Așadar, găsim aici aparatură de măsură și control, autoclave, microscoape, hote, camere climatice, incubatoare printre multe altele.

Consumabilele de laborator sunt deosebit de importante, deoarece acestea necesită achiziția în permanență a lor. Pe site-ul Precisa se pot comanda hârtie de filtru, cartușe de extracție și hârtie indicatoare pH.

Kituri și teste rapide, deosebit de utile


Kiturile de teste rapide sunt deosebit de utile în mai multe tipuri de analize. De exemplu, cu ajutorul lor se poate face analiza apei, dacă aceasta este potabilă și poate fi folosită în siguranță. Mai apoi vorbim despre același tip de analiză care se poate face la oricare alt produs din industria alimentară, inclusiv pentru lapte.

Materialele didactice folosite în laboratoarele de chimie și biologie pot fi comandate de pe Precisa.ro sub formă de truse sau mulaje. La fel, sticlăria de laborator și tot instrumentarul aferent se găsesc în diverse variante pe site-ul Precisa.

Mai multe informații despre acest furnizor de încredere aflați accesând site-ul oficial Precisa.ro.

Contact: office@precisa.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro