Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

9 alimente pe care câinele tău nu trebuie să le mănânce niciodată

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
209

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Recunoaște: știi exact ce ar trebui să mănânci pentru a rămâne sănătos, dar uneori (sau deseori) te trezești că mănânci o pungă cu chips-uri, desi ti-ai promis că vei renunța definitiv la acestea. S-ar putea să fi trecut prin acest proces de câteva ori, mâncând uneori foarte sănătos, iar alteori mâncând mai multe junk-uri decât vrei să recunoști. Adevărul este că ai posibilitatea de a alege ce să manânci Poți alege ce, când și unde să mănânci.
Câinele tău, pe de altă parte, nu are această alegere.

Tu, proprietarul animalului de companie, ești singurul responsabil pentru sănătatea și bunăstarea câinelui tău. Acest lucru înseamnă că, pe lângă faptul că îl hrănești cu o dietă sănătoasă și echilibrată, trebuie să te asiguri că nu mănâncă lucruri greșite. Uneori este ușor să ne gândim că un aliment care este sănătos pentru noi, oamenii (luați avocado, de exemplu) ar fi un tratament sănătos pentru câinii noștri. Dar există o mulțime de alimente "umane" toxice, și depinde de noi să ne asigurăm că animalele noastre de companie dragi nu pun mâna pe ele.

Ce să nu mănânce niciodată un câine?
- ciocolată
- avocado
- ceapă
- usturoi
- struguri
- nuci de macadamia
- dulciuri si produse cu zahăr
- produse care conțin cofeină
- sare.

Alege mai degrabă o hrană specială pentru câini. O hrană câini de calitate premium este și cea de la Carpathians Pet Food. Oferă-i nutrienți de cea mai bună calitate, în cantitate optimă în funcție de talie, vârstă, nivel de activitate și oferă-i șansa de a fi sănătos o perioadă cât mai lungă de timp.

Hrana pentru câini poate fi comandată online, direct pe site: carpathianspetfood.ro, telefonic:0790518731, sau de la distribuitorii autoizați.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro