Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

5 tipuri mai puțin cunoscute de pariuri pe fotbal

5 tipuri mai puțin cunoscute de pariuri pe fotbal

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 11 luni si 23 ore
Vizualizari
879

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Casele de pariuri trebuie să devină din ce în ce mai inovative, pentru a atrage noi clienți pe platformele lor. Așadar, putem găsi diferite tipuri de a paria de la o casă la alta, fie că vorbim de fotbal sau alte sporturi. Dar, după părerea noastr㸠5 cele mai puțin cunoscute pariuri pe fotbal sunt următoarele:

Betting exchange

Betting exchange este un concept relativ nou în România, el fiind disponibil la mai multe case de pariuri din afara țării noastre. Betting exchange este un serviciu în care jucătorii sunt cei care propun cote. Practic, este un serviciu de la jucători, pentru jucători. Casa de pariuri doar oferă o platformă unde să aibă acest tip de pariu. Practic, cu ajutorul acestui serviciu putem să creăm orice pariu dorim, în care oferim o cotă altor jucători. Este un concept simplu, dar incredibil de inovativ, care, cu siguranță, va prinde popularitate și la noi în țară, în viitor.

Pariuri speciale

Una dintre cele mai interesante tipuri de pariuri este cel al pariurilor speciale. Pariurile speciale sunt reprezentate, de cele mai multe ori, de un complex de evenimente. De exemplu, aici putem paria câte goluri marchează toate echipele gazdă din cadrul unei etape, să alegem echipa care o să marcheze cele mai multe goluri într-o etapă, total goluri într-o etapă, golgheterul etapei, cornere 3 way, ce echipe vor termina pe podium în campionat, cine va ajunge în semifinală sau finală în Cupa României, ce echipe vor termina pe ultimele poziții în Liga 1, ajungând în Play-Out, și așa mai departe.

Pariuri gratuite

Unele site-uri din această nișă, dar nu toate, oferă posibilitatea de a paria pe un număr finit de evenimente, de obicei 8, unde sunt acceptate doar rezultatele de tip solist: 1, x sau 2. Acest tip de pariuri poate fi gratuit sau poate costa o sumă infimă, de exemplu 1 RON, câștigurile fiind destul de mari, uneori ajungând chiar și la 10.000 de RON, dacă pronosticul a fost corect pentru toate evenimentele.

Bonus Multiplu

Bonus multiplu se referă la adăugarea unui extra bonus, dacă selectați opțiunea și urmați instrucțiunile. Adeseori, trebuie să va încadrați într-un anumit număr de meciuri și doar unele pariuri sunt acceptate. Dar bonusul poate fi destul de consistent, uneori ajungând și la 50%.

Cere un pariu

Deși nu toate casele de pariuri au această opțiune, ea este una necesară, totuși. Aici, puteți trimite un mesaj echipei care stau în spatele casei de pariuri, unde propuneți un tip de pariu ce nu apare în oferta de joc a agenției.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro