Cluj

5 contexte în care ai nevoie de rapoartele oferite de un program de pontaj

Detalii

Telefon
0770918615
Web
https://www.tassis.ro
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
380

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Un manager performant este un manager bine informat și eficient organizat, mereu la curent cu progresul proiectelor și cu necesitățile echipei. Sunt multe de gestionat pe agenda ta zilnică, iar un soft pontaj este asistentul care îți poate simplifica misiunea. Prin pontaj online, poți elimina din documentele și procesele consumatoare de timp și câștiga mai multă claritate asupra muncii pentru a atinge următorul nivel de productivitate. Tassis este mai mult decât un sistem pontaj care automatizează gestionarea activităților din proiecte - este un mediu care reunește instrumente pentru organizare și strategie.

În această aplicație pontaj, poți genera în câteva secunde rapoarte complete.

Cum funcționează?

Pentru a obține rapoarte bogate în informații, angajații din echipa ta trebuie să folosească zilnic programul de pontaj online. Ulterior, din tabul Statistici al acestui soft pontaj, poți extrage 5 tipuri de rapoarte:

  • Overview (Panou Angajați);
  • Raport Activități;
  • Raport Echipă;
  • Foaie Colectivă de Prezență;
  • Șablon Pontaj.

În ce fel de situații te ajută statisticile din softul de pontaj online?

Știm din experiență că orice specialist de resurse umane sau coordonator de echipă se întâlnește cu aceste contexte în care rapoartele bazate pe pontaj electronic fac diferența:

1. Te pregătești pentru o ședință 1:1 pentru evaluarea performanței

O discuție individuală cu fiecare membru al echipei este necesară cel puțin odată pe an, pentru a te conecta cu nivelul satisfacției la locul de muncă și a identifica zonele care necesită îmbunătățire.

În pregătirea acestei întâlniri, poți obține o imagine de ansamblu asupra activității unui angajat folosind acest program pontaj. Accesează în Tassis secțiunea Panou Angajați, selectează persoana și intervalul de timp pentru raportare și vei putea vedea rapid în ce proiecte este implicată, câte ore a alocat pentru fiecare, precum și calendarul de pontaj zilnic (la ce proiecte a lucrat și pentru cât timp).

Pentru a verifica felul în care este îndeplinită norma de lucru, în zona Raport Echipă, poți genera raport individual sau de echipă (pentru evaluări comparative) care îți indică orele înregistrate prin pontaj electronic vs. norma de lucru.

2. Un angajat îți solicită o modificare a pachetului de beneficii

Majoritatea discuțiilor de reevaluare a beneficiilor salariale și extrasalariale au ca punct de plecare modul în care angajatul își respectă îndatoririle de serviciu. Analizează consecvența unui membru a echipei folosind programul de pontaj online. Intră în aplicație pontaj, accesează tabul Panou Angajați, selectează persoana și intervalul de timp dorit și în vei obține un raport sugestiv ce conține:

  • număr de ore lucrate vs. ore lucrătoare
  • ore suplimentare efectuate
  • zile concediu
  • proiectele în care este implicată.

3. Un client îți solicită un raport de proiect

Clienții apreciază comunicarea transparentă și raportările periodice care le permit să înțeleagă cum au fost alocate resursele de bani și de timp pe fiecare activitate în parte. Păstrează-i mulțumiți și conectați la ritmul echipei tale cu ajutorul raportării bazate pe pontaj electronic. În soft pontaj, accesează tabul Raport Activități, selectează clientul, proiectul și perioada de timp care te interesează și aplicația va genera un grafic vizual cu distribuția activităților, pe care îl poți descărca și în format Excel.

4. Dorești să analizezi rentabilitatea unui proiect

Când vrei să știi cât profit aduce un anumit proiect, în raport cu orele investite și resursele umane alocate, te poți baza tot pe pontaj electronic. În tabul Raport Activități, poți genera un grafic vizual pe care să îl compari cu cashflow-ul companiei, alegând clientul, proiectul în cauză și intervalul de timp.

Graficul foloseștele datele de pontaj electronic și îți arată distribuția activităților pe proiect și orele alocate individual, distribuția angajaților și orele lucrate de fiecare, numărul total de ore lucrate. Totodată, vei putea descărca raportul Excel, prin care să verifici dacă estimarea inițială de timp corespunde realității sau este nevoie să iei în calcul o recalocare de ore.

5. Urmează să preiei un nou proiect

Startul unui nou proiect vine la pachet cu numeroase calcule și proiecții pentru un project manager. Pentru estimări cât mai apropiate de realitate, o metodă bine-cunoscută este analiza proiectelor similare desfășurate în trecut, pentru a anticipa necesarul de resurse. Cum faci aceste comparații folosindu-te de programul de pontaj online Tassis? În tabul Raport Echipă, raportul atașat graficului Raport Proiecte îți indică proiectele în care sunt angrenați anumiți angajați și efortul alocat de fiecare.

Explorează în detaliu rapoartele oferite de Tassis direct în contul de aplicație pontaj - creează-ți un cont gratuit aici.