Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

4 trucuri prin care sa sporesti eficienta angajatilor la locul de munca

4 trucuri prin care sa sporesti eficienta angajatilor la locul de munca

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Chiar daca, in prezent, foarte multe procese de munca s-au automatizat si putem gasi astazi inclusiv roboti care sa indeplineasca numeroase sarcini de lucru, timpul a dovedit ca oamenii sunt esentiali in anumite procese cheie unde e necesara o perceptie si o atentie sporita la detalii. Astfel, relatia dintre antreprenori, colaboratori si angajati, trebuie sa fie bazata pe incredere, responsabilitate si pe tehnici care sa contribuie la cresterea eficientei la nivel de companie. Vei sti ca e nevoie sa analizezi in detaliu si sa restabilesti relatia angajatilor cu firma ta atunci cand lucrurile stagneaza sau merg intr-o directie gresita. Dar poti apela la trucurile de eficientizare a fortei de munca si cu scop preventiv.

Iata 4 trucuri care te vor ajuta sa te bucuri de rezultate mai bune in desfasurarea afacerii tale:

Ofera bonusuri periodice celor cu performante deosebite


Oamenii se vor simti mai apreciati si respectati atunci cand primesc atentia necesara si atunci cand eforturile lor sunt rasplatite pe masura. De la stabilirea unui salariu corespunzator, in raport cu implicatiile pe care angajatii tai le au, pana la acordarea unor bonusuri extra si posibilitatea de a-i avansa rapid in cariera pe toti cei care se intrec pe sine, toate aceste lucruri pot contribui la cresterea eficientei in relatia cu angajatii. In acest mod, ei vor fi incurajati sa-si dezvaluie intreg potentialul, bineinteles, sa continue sa colaboreze alaturi de restul echipei pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Creeaza momente de relaxare in grup

Sarcinile de lucru implica multa seriozitate. Dar angajatii se vor simti mult mai degajati atunci cand stiu ca regasesc la locul de munca adevarati prieteni si un angajator care pune accentul pe linistea si stabilitatea psihologica. Iar micile momente de relaxare pot face diferenta. De exemplu, poti organiza periodic team building-uri in afara companiei, sa realizezi mici petreceri sau momente de destindere la aniversarea angajatilor, sa le oferi mici recompense periodice sau sa le oferi posibilitatea de a-si stabili singuri programul. In acest mod, angajatii vor lucra cu mai multa placere, productivitatea fiind la capacitate maxima.

Externalizeaza sarcinile dificile si speciale


Fiecare om isi are propria lui menire in viata. De exemplu, unii sunt mai buni in ceea ce priveste contabilitatea primara, altii se pricep mai bine in domeniul resurselor umane, cu privire la angajari. Angajatii se vor simti descurajati si presati sa realizeze sarcinile care nu le stau in putinta sau sa li se suplimenteze obligatiile cu o serie extra de atributii. De aceea, iti recomandam sa externalizezi toate acele situatii si momente neprevazute, pentru a le oferi sansa angajatilor de a contribui exact asa cum stiu mai bine la evolutia afacerii, fara efort sau stres.

Si poti sa-i vii in ajutor inclusiv personalului care se ocupa de curatenie. De exemplu, in momentele in care trebuie sa primesti o serie de invitati speciali pentru a discuta o posibila colaborare sau in caz de verificari importante, fie pentru o curatenie generala pe care personalul s-o mentina facil, poti solicita ajutor pentru dezinfectie, dezinsectie si igienizare, chiar de aici. In aceste vremuri, externalizarea serviciului de curatenie poate fi esential pentru mentinerea sanatatii si a productivitatii angajatilor.

Asigura-le acces la nevoile primare

Legislatia prevede obligativitatea asigurarii unor nevoi primare de catre angajator precum: accesul si dreptul la sanatate, la concedii, la o remuneratie corecta, asigurarea statutului de plata la data stabilita in contract etc. Este esential sa le oferi angajatilor tai intregul suport de care au nevoie in situatiile cele mai dificile si sa le oferi acces la servicii primare de calitate (de exemplu, abonament de sanatate la o clinica privata).

Toate aceste lucruri pot contribui la eficientizarea relatiei dintre angajatori si angajati, iar companiile vor putea construi mai usor relatii bazate pe incredere, ce vor spori productivitatea firmei.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro