Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

3 lucruri pe care spărgătorii de case nu vor să le știi

3 lucruri pe care spărgătorii de case nu vor să le știi

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
726

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Majoritatea spargerilor sunt comise de hoți atenți care planifică infracțiuni în funcție de momentul în care este cel mai puțin probabil să fie prinși. Asta înseamnă că uneori se plimbă prin cartier, observă casele în care există și câini, casele cu sisteme de securitate și cu perioade lungi de timp în care nu este nimeni acolo. Dar cum nu poți să fii în permanență acasă, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi pentru a-ți putea proteja locuința și bunurile.

Iată 3 lucruri despre spărgătorii de case pe care trebuie să le știi
1. Închiderea ușilor și a ferestrelor poate opri o treime din spargeri
Multe spargeri sunt infracțiuni de oportunitate, ceea ce înseamnă că hoții vor încerca ușile și ferestrele și, dacă acestea sunt deschise, vor acționa.

Uși și încuietori

În ciuda numărului mare de spargeri când ușile sau ferestrele nu sunt blocate, sunt multe și cele care implică intrarea forțată. Multe încuietori - în special cele plasate pe ușile secundare - nu sunt suficient de puternice. Pentru o protecție optimă, toate ușile exterioare ar trebui să fie solide, adică fără geamuri, și rezistente la lovituri. Dacă te-ai mutat recent, asigură-te că schimbi toate încuietorile și că întărești punctele slabe.

Ferestrele


Bineînțeles că îți dorești să lași geamul deschis pentru a lăsa aerul proaspăt să pătrundă în locuință. Totuși, când vine vorba de siguranță, fereastra este ușor de spart, făcând-o cea mai fragilă cale de intrare în casă. De asemenea, este adesea lăsată deschisă sau este echipată cu sisteme care permit deschiderea foarte ușor. De aceea, cele mai eficiente modalități de a menține siguranța ferestrelor include:

  • montarea unei încuietori suplimentare;
  • închiderea acestora când nu ești acasă;
  • alegerea strategică a ferestrelor pe care le deschizi atunci când o faci;
  • batarea ferestrelor în favoarea deschiderii complete.

2. A fi un bun vecin te poate proteja de hoți
Să îți cunoști vecinii și să vă protejați spatele unul celuilalt poate fi unul dintre cele mai eficiente moduri de a descuraja potențialii spărgători. Infractorii nu vor să fie abordați de vecini. O zonă cu trafic intens, unde oamenii se cunosc și se feresc de activități necunoscute, va fi mai puțin atractivă pentru hoți.

Fii atent la casa vecinului tău și el la a ta! Creează în cartier o rețea de vecini care să supravegheze unii pe ceilalți atunci când nu cineva nu este acasă. Asta înseamnă să ude gazonul, să parcheze în fața casei tale, să scoată gunoiul, astfel încât să pară că cineva este acasă. Orice act care imită activitatea de zi cu zi va da hoților impresia că nu lipsește nimeni de acasă.
3. Poți face casa o țintă mai dificilă
Cu cât i-ar fi mai greu unui hoț să intre într-o casă, cu atât este mai probabil să renunțe. Iată câteva elemente cu care să-i descurajezi:

  • montează o cameră video vizibilă. Multe camere de securitate la domiciliu pot fi setate pentru a transmite o alertă pe smartphone dacă cineva intră în cadru. O privire rapidă la telefon îți poate spune dacă este o persoană cunoscută sau una suspectă.
  • investește într-un sistem de securitate la domiciliu. Ca și în cazul unei camere, doar vederea unui autocolant al sistemului de alarmă poate fi suficientă pentru a descuraja un spărgător. Alege dintre sistemele de alarmă wireless de la A2t.ro, astfel încât să poți fi anunțat instantaneu dacă cineva intră în casă fără să o dezarmeze.
  • instalează lumini cu senzori de mișcare: infractorii care acționează noaptea pot fi descurajați de casele luminate puternic.

În concluzie, este important să fii în permanență în alertă atunci când vine vorba de protejarea locuinței și să iei măsurile de siguranță cele mai bune.

Sursă foto: pexels.com

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro