Cluj

3 idei de activități inedite în România

3 idei de activități inedite în România

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
60

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Experiențele tari sunt noile cadouri ale momentului. Dacă simți că nu ești genul care preferă cadourile clasice, materiale sau că vrei să-ți petreci altfel timpul, atunci probabil că preferi o experiență inedită. Astfel și cadourile tale vor fi de genul “un moment memorabil” și neperisabil.

Experiențele rămân în mintea celor care le trăiesc pentru totdeauna.

Iată 3 idei de activități inedite


Pentru pasionații de experiențe care vor astfel de amintiri și nu vor să-și ia zborul în alte țări îndepărtate, cu bugete nelimitate, România este foarte ofertantă din acest punct de vedere. Chiar dacă multe dintre activități nu sunt promovate așa cum trebuie sau poate credeai că nu le poți găsi în România, ele există. Karting, explorări ale unor teritorii sălbatice, experiențe unice în glamping resort, antrenament de cățărare montană, evadări din realitate - laser tag, sunt doar câteva dintre activitățile pe care nu le vei uita prea curând și pe care le poți face la noi în țară.

1. Karting


Dacă te-ai gândit să-ți faci o listă de genul: activitati Cluj, îți recomandăm să iei în considerare un circuit de karting. Te va face să simți adrenalina și să ieși din tiparul cotidian. Pe lângă încărcătura mare de adrenalină, în același timp este o activitate sigură și deloc dificilă. Kartingul este o experiență ideală atât pentru o după amiază cu prietenii, cât și pentru o zi petrecută în familie. Clujul, ca și alte orașe precum Brașov, București sau Harghita sunt încă “nedescoperite”. Dacă privești sau cauți cu atenție, mereu vei descoperi o poveste de care nu știai, vreun loc ascuns sau o activitate rară sau nou venită în oraș și pe care o poți experimenta.

2. Activități în natură


Pentru lista de activitati Brasov, îți recomandăm să nu ratezi schiatul și snowboarding-ul. Poți practica chiar și un zbor introductiv, drumeție cu rachetele de zăpadă sau o seară de poveste într-o cabană din Bran. Tot aici poți practica alpinismul sau echitația, activități ce îți pot crește numărul de endorfine din creier și te pot face cu adevărat mai fericit.

3. Salt cu parașuta


Dacă ești din București - Ilfov sau ajungi în aceasta zona, aici vei găsi inovație și oportunități de activități inedite. Aici poți sări cu parașuta (la Clinceni) și tot aici, poți încerca alpinismul interior sau te poți bucura de parcurile de aventură. Cei care au sărit cu parașuta au afirmat că senzația nu se compara cu nimic altceva. Deși pare ceva periculos, salturile (de la 4000 de metri) se realizează cu ajutorul unei echipe de profesioniști și sunt cât se poate de sigure.