Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

3 dispozitive medicale utilizate frecvent la domiciliu

3 dispozitive medicale utilizate frecvent la domiciliu

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 11 luni si 1 zi
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
637

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În prezent, tot mai multe persoane au acasă cel puțin un dispozitiv medical prin care să își monitorizeze starea de sănătate. Factorii principali pentru care aceste aparate au devenit nelipsite din majoritatea caselor sunt eficiența, acuratețea rezultatelor, modul simplu de utilizare și faptul că sunt compacte și ușor de transportat. Practic, orice persoană își poate măsura singură tensiunea, pulsul, temperatura sau poate folosi la domiciliu dispozitive care să amelioreze simptomele unor afecțiuni.

Specializat în comercializarea de aparatură și echipamente medicale, magazinul online Med-Tehnica.ro include în oferta sa o multitudine de astfel de dispozitive, care nu necesită prezența sau experiența unui cadru medical pentru a fi utilizate. Dintre acestea, următoarele trei sunt printre dispozitivele cel mai frecvent utilizate la domiciliu:

1. Tensiometrul
Acest dispozitiv medical este utilizat pentru măsurarea tensiunii arteriale, adică a presiunii sângelui în momentul în care traversează prin vasele de sânge. Pentru uzul casnic, se recomandă utilizarea tensiometrelor digitale, care nu necesită cunoștințe tehnice pentru utilizare și pentru interpretarea rezultatelor. În oferta Med Tehnica se găsesc astfel de tensiometre portabile, precise și ușor de utilizat. În același magazin există și o varietate de tensiometre mecanice, întrebuințate mai ales în cabinete medicale. Acest aparat este nelipsit din casele multor persoane care suferă de hipertensiune și trebuie să își monitorizeze regulat valorile.


2. Nebulizatoare
Nebulizatorul sau aparatul de aerosoli este un aparat utilizat pentru a transforma medicamentele în vapori, astfel încât acestea să fie ușor de inhalat și să ajungă direct în plămâni. Este util persoanelor care suferă de afecțiuni respiratorii și se utilizează la recomandarea medicului. Tot mai mulți părinți achiziționează acest aparat pentru cei mici, nu numai pentru că așa le-a indicat medicul, ci și pentru că terapia cu aerosoli este adesea mai bine tolerată de copii față de tratamentul cu pastile sau siropuri, în situația unor afecțiuni de natură respiratorie. În categoria de nebulizatoare din magazinul Med-Tehnica.ro părinții pot găsi aparate cu un design prietenos, destinate terapiei eficiente cu aerosoli pentru copii. Pentru utilizarea oricărui nebulizator, se folosesc doar medicamentele recomandate de medic și se respectă dozajul cu strictețe.


3. Aparate de respirat CPAP
Aparatul de respirat CPAP este utilizat de persoanele care suferă de apnee în somn, un sindrom caracterizat de întreruperea respirației în timpul somnului. Această afecțiune poate duce la complicații neurocognitive și generează schimbări ale saturației de oxigen din sânge și ale pulsului. Terapia CPAP presupune purtarea unei măști la nivelul feței, prin care se asigură o presiune pozitivă continuă în căile aeriene pe parcursul somnului.

Persoanele care folosesc aceste aparate se acomodează destul de greu cu utilizarea lor, din cauza zgomotului și a iritațiilor care apar după o purtare îndelungată. De aceea, este recomandat să aleagă un aparat CPAP performant. Acestea sunt ușor de integrat în rutina de somn, tocmai pentru că sunt silențioase și permit controlarea nivelului de zgomot, dar și pentru că nu cauzează răni de presiune și iritații ale pielii, oferind o experiență mai confortabilă.

Pe lista cu dispozitive medicale care pot fi utilizate acasă se mai pot adauga termometrul, pulsoximetrul si multe altele. Toate asigura monitorizarea sanatatii, din confortul locuintei.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro