Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

3 atracții naturale deosebite pe trebuie să le vizitezi în județul Cluj

3 atracții naturale deosebite pe trebuie să le vizitezi în județul Cluj

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
378

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Frumusețea județului Cluj este apreciată la nivel internațional, iar ceea ce admiră turiștii care vizitează municipiul Cluj-Napoca și împrejurimile sale este atât frumusețea istorică a orașului, cât și cea naturală, oferită de peisaje cu adevărat spectaculoase.

Lacul Tarnița


Lacul Tarnița oferă un peisaj și o liniște de poveste și este deseori ales de către clujeni atunci când doresc să petreacă timp în aer liber. Priveliștea din jur întruchipează natura într-una din cele mai frumoase forme ale sale, iar pentru a o descoperi nu trebuie să parcurgi o distanță prea mare în afara municipiului Cluj-Napoca, căci este situat la aproximativ 30 de km de oraș.

Cheile Turzii


O vacanță de câteva zile în județul Cluj nu este completă fără o vizită la unele dintre cele mai impresionante chei din România: Cheile Turzii. Rezervația naturală de aici se află pe lista celor mai importante obiective turistice Cluj. Este o zonă deosebită a județului, în care te poți bucura din plin de aer curat, de peisaje naturale și de măreția fascinantă a naturii.

Sanctuar natural cu un peisaj uluitor, Cheile Turzii sunt formate din stânci abrupte și o vegetație densă și sălbatică. Acestea sunt situate relativ aproape de municipiul Cluj-Napoca (aproximativ 38 de km distanță). Înainte de a te porni la drum, asigură-te că te echipezi corespunzător pentru o drumeție.

Dacă tot ai ajuns în zona Turzii, îți recomandăm să faci o oprire și pe la mina de sare a orașului. Salina Turda este un muzeu impresionant pe care îl poți vizita într-un sejur în Cluj, cu o valoare istorică și turistică considerabilă. Modernizarea acesteia a dus la transformarea minei de sare într-unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Transilvania. Sute de mii de turiști vin anual din diferite părți ale lumii pentru a-i trece pragul, așadar asigură-te că nu ratezi acest tărâm magic al adâncurilor.

Lacul Gilău


Un lac de acumulare care s-a format ca urmare a construirii barajului hidrocentralei, Lacul Gilău reprezintă una dintre principalele atracții naturale ale județului Cluj. Cu o suprafață de aproximativ 70 de hectare, lacul găzduiește o impresionantă bază de agrement, fiind principala destinație a celor care doresc să practice pescuitul sportiv în zonă.

Pe lângă cele menționate mai sus, numeroase cetăți aflate în mijlocul naturii, o pădure misterioasă și parcuri naturale, precum și Grădina Botanică Alexandru Borza ar putea deveni atracția principală a turiștilor care doresc să descopere frumusețea naturală a județului Cluj.

Filtre

Destinatii oferite: Romania

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro