Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

3 activități de care te poți bucura într-o vacanță în municipiul Cluj-Napoca

3 activități de care te poți bucura într-o vacanță în municipiul Cluj-Napoca

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
345

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Județul Cluj reprezintă unul dintre cele mai efervescente și încărcate de istorie locuri din țara noastră, motiv pentru care mulți turiști îl includ pe lista viitoarelor destinații de vacanță. Așadar, dacă dorești să ai parte de un sejur plin de relaxare sau de activități palpitante, îndreaptă-te, cu încredere, către municipiul Cluj-Napoca. Descoperă, în cele ce urmează, câteva dintre cele mai frumoase grădini și parcuri Cluj pe care îți recomandăm să le incluzi în itinerarul călătoriei tale.

Admiră priveliștea din Parcul Cetățuia


Parcul Cetățuia este unul dintre cele mai îndrăgite obiective turistice Cluj, atât de către clujeni, cât și de către turiști. Acesta oferă o panoramă spectaculoasă asupra orașului, datorită căreia este locul preferat de plimbare al tinerilor îndrăgostiți. Mai mult decât atât, „Cetățuia” reprezintă un monument istoric de mare importanță al orașului. Situată la o altitudine de 405 metri, aceasta are aspectul unui platou, pe care a fost construită prima fortificație de tip Vauban din Transilvania. În prezent, din măreața fortificație au mai rămas doar o parte din ziduri, câteva clădiri și două porți.

Descoperă universul plantelor în cadrul Grădinii Botanice


Grădina Botanică Cluj reprezintă o oază de liniște și verdeață aflată chiar în centrul orașului. Suprafața acesteia acoperă 14 hectare, unde sunt organizate mai multe expoziții tematice, cuprinzând peste 10.000 de specii de plante. Așadar, aici te vei putea plimba prin grădina japoneză sau Grădina Romană, dominată de statuia zeiţei Ceres, cu diverse piese arheologice descoperite în municipiul roman Napoca și populată cu plante ce creşteau în grădinile romane romană convingătoare. În incinta Grădinii Botanice este situat şi Institutul Botanic, Muzeul Botanic și Herbarul Universităţii, care adăposteşte 750.000 de coli de plante presate provenite din toate regiunile globului. O plimbare prin universul plantelor poate fi o modalitate ideală de a evada din agitația orașului și de a te bucura de o zi relaxantă și inedită.

Relaxează-te prin Parcul Central


Parcul Central „Simion Bărnuţiu” al municipiul Cluj-Napoca este, cu siguranță, unul dintre cele mai frecventate locuri de către clujeni, aici resimțindu-se o parte din energia orașului comoară. Pe lângă faptul că reprezintă o zonă ideală pentru o plimbare de seară relaxantă alături de cei dragi, în interiorul parcului vei putea admira și alte atracții captivante. Printre acestea amintim Clădirea Cazinoului și lacul Chios, unde te vei putea bucura, pe timpul verii de plimbări pe lac cu bărcuțe sau hidrobiciclete. De asemenea, Parcul Central pune la dispoziția celor ce doresc să se bucure de puțină mișcare aparate de fitness cu acces gratuit și un teren de baschet cu nocturnă. Tot aici vei regăsi și un parc special amenajat pentru copii, un restaurant și nu numai.

Așadar, data viitoare când ajungi în municipiul Cluj-Napoca și vrei să te bucuri de puțin aer liber, nu ezita să descoperi aceste grădini și parcuriimpunătoare ale municipiului.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/