Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

100 stiluri de masaj

100 stiluri de masaj

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1605

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Va puneti intrebarea de unde atatea stiluri de masaj. As putea spune cate tari atatea obiceiuri. Avem masaj chinezesc, masaj japonez, masaj suedez s.am.d. Iar la noi in tara se intalnesc putine cum ar fi masajul sportiv, masajul reflexogen, masajul pietre sau jad masaj, masajul tuina, masajul chinezesc, masajul de relaxare, masajul facial, masajul capilar, masajul segmentar, masajul tantric. Sunt peste 10 stiluri diferite de masaj in Romania, dar totusi mai avem pana sa ii ajungem pe orientali.

Masajul este o practica milenara. In zilele noastre daca simtim nevoia unui masaj putem alege din 80 de stiluri de masaj. La acestea difera modul de abordare, presiunea, miscarea si tehnica. Toate dintre acestea implica folosirea presiunii, frecarea sau manipularea muschilor si altor tesuturi moi cu mana sau cu degetele. Uneori pot fi folosite antebratele, coatele sau chiar talpile.

In urma unui studiu facut de Asociatia Americana de Masoterapie, realizat in 2007, a rezultat ca aproape un sfert din populatia adulta americana a beneficiat cel putin odata de masaj cu un an inainte. Din ce in ce mai multi oameni recunosc beneficiile pentru sanatate ale masajului. Ei aleg dintre multe stiluri de masaj pentru a-si alina durerea, a vindeca ranile si pentru a promova o stare de bine.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro