Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Crestinismul de astazi – definitia unei vieti crestinesti autentice


Crestinismul de astazi – definitia unei vieti crestinesti autentice

Detalii stire

Categorie
Stiri religie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1681

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Unii considera crestinismul un stil de viata - poti alege sa fii crestin sau poti alege sa traiesti dupa plac, urmand chipul lumii din acest veac. Ceea ce prea putini ajung sa cunoasca in cursul vietii este ca viata de crestin inseamna o pregatire continua pentru moarte. Mai frumos spus, crestinismul este pregatirea raiului inca de pe pamant, astfel ca pasirea din aceasta lume in cealalta sa nu fie decat o trecere. Ne pregatim viata viitoare aici, prin faptele noastre, prin vorbe, prin trairi si simtiri.

Pentru ca viata pe care fiecare o are de trait aici, fie aceasta mai lunga sau mai scurta, sa fie o pregatire pentru cea viitoare, cercetarea Bibliei, a cartii sfinte lasate oamenilor de Dumnezeu trebuie sa devina prietenul cel mai apropiat. Gandul de a ne apropia tot mai mult de cel ce ne-a creat, de modul in care Fiul lui Dumnezeu a vietuit la venirea sa in lume, trebuie sa ramana viu in sufletele tuturor celor care se doresc a duce o viata crestina.
Despre Sfanta Scriptura trebuie sa inteleaga fiecare ca nu reprezinta un ghid de bune practici pentru un trai mai bun, mai confortabil si linistit. Din contra, oricine alege aceasta cale, de a-l urma pe Dumnezeu, trebuie sa se inarmeze cu rabdare, cu indelunga rabdare mai ales in vremurile in care credinta le va fi cercetata intr-un fel sau altul.

Despre crestinism si cum vietuiesc crestinii astazi


Asa cum hrana este pentru trup, asa citirea Bibliei si a altor resurse crestine este pentru suflet. Exemple de carti ziditoare de suflet, intaritoare in momente de greutati, de incercare in viata crestinilor sunt cele aflate sub semnatura martirului si slujitorului bisericii Traian Dorz. Acesta a lasat o marturie crestinilor de astazi nu doar prin consemnarea trairilor si starilor prin care a trecut in timpurile de prigoana, in inchisorile comuniste, dar si prin poeziile ce alcatuiesc cea mai mare parte a cartii de cantari Oastea Domnului.

Astazi exista libertate, insa multi o transforma intr-o robie. Cei care se numesc crestini, cu numele, transforma libertatea intr-o robie a pacatului. In timp ce pentru inaintasii in credinta viata intreaga era o rugaciune, pentru cei mai multi crestini de astazi este o desfatare, o imbuibare a simturilor si adormire a trairilor duhovnicesti.
Mai putin ca niciodata exista in prezent interes fata de citirea Cuvantului lui Dumnezeu, cand in trecut era painea zilnica, din care se hraneau crestinii autentici, la inceputul fiecarei zile pentru a avea putere in a le rabda pe toate peste zi, pentru a nu cadea robi placerilor lumii de astazi.

Dar cum abia maine poate fi prea tarziu pentru o schimbare profunda in viata de credinta, fiecare isi poate indrepta inima spre calea dreapta de urmat in ziua de azi.

De altfel, incarcarea cu putere si hrana pentru suflet este acum mai accesibila ca nicicand. Libraria Maranatha este un exemplu excelent pentru cei care doresc sa isi cultive o viata de credinta autentica. Pe librariamaranatha.ro gasesc cei interesati Biblii in variante diverse si alte resurse crestine de mare valoare spirituala.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro