Cluj

Stefan Banica - Concert Extraordinar de Craciun

Stefan Banica - Concert Extraordinar de Craciun

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Sala Polivalenta Cluj Napoca
Vizualizari
524

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 20 decembrie 201719:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

În două locuri trebuie să fie prezent orice român în preajma Crăciunului:
- la Concertul Extraordinar de Crăciun, marca Ștefan Bănică,
iar apoi:
- la masa la care se adună familia și prietenii.

Astfel se face că, în 20 decembrie 2017, Ștefan Bănică, alături de întreaga sa echipă, revine pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, pentru a aduce spiritul și magia sărbătorilor de iarnă în inima Transilvaniei, cu ocazia celui mai grandios concert al său de Crăciun!
O producție nouă, invitați supriză, melodii de pe noul album și multe alte surprize vă așteaptă!
►►► Biletele pot fi achiziționate de pe platformele:
myticket.ro: http://bit.ly/bileteStefanBanica
bilete.ro: http://bit.ly/bileterosb
www.webrollevents.com
Sala Polivalentă și din oricare punct de lucru Inmedio, Germanos sau Poșta Română

Susținut pentru al II-lea an consecutiv - în Cluj-Napoca, respectiv în ultimii 16 ani - în București, acest eveniment este, de la an la an, o tradiție, ce marchează emoția de a păși cu inima deschisă în perioada sărbătorilor de iarnă!

Calitatea unui show complex, diferit de fiecare dată, surprinzător, dar și emoționant în același timp este asigurată de elemente, precum: muzica live, efectele speciale, show-urile de lumini, coregrafiile și invitații-surpriză.

În plus, însă, la Concertele Extraordinare de Crăciun din 2017, oamenii vor avea ocazia de a asculta piese noi, întrucât, la începutul acestei toamne va fi lansat un nou album – „Picat din Lună” – ce va purta semnatura inconfundabilă a lui Ștefan Bănică și care va conține colaborări neașteptate.

Acest spectacol reprezintă, așadar, evenimentul potrivit la care puteți participa alături de alți oameni frumoși și dragi, fiind un moment unic al lunii decembrie. De un fapt vă putem asigura, și anume că: la concert, fiecare participant va retrăi clipe, emoții și amintiri, prin prisma artistului și a melodiilor devenite hituri, care i-au făcut inima să tresare de atâtea ori, ierni, primăveri, veri și toamne la rând!

Veniți și trăiți o experiență unică alături de Ștefan Bănică și invitații săi surpriză, la cel mai așteptat show al lunii decembrie – Concert Extraordinar de Crăciun

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta