Cluj

Cum să faci bani pe pariuri, petrecând doar 2 ore?

Cum să faci bani pe pariuri, petrecând doar 2 ore?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
95

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pariurile sportive atrag din ce în ce mai multă atenția jucătorilor și noilor veniți în lumea sportului. Motivul este disponibilitatea lor. Oricine poate face primul pariu în orice moment convenabil. Există tot mai multe site-uri de pariuri în România, ceea ce vă permite să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru fiecare utilizator. Este important ca jucătorii să aibă în vedere câteva reguli simple care vor reduce probabilitatea de a pierde și vor asigura eficacitatea pariurilor pe termen lung.

Mai întâi trebuie să alegeți strategia potrivită și să începeți să vă gestionați bankroll-ul în mod competent. Când pariezi pe Parimatch, trebuie să folosești o anumită parte din depozit și nu să pariezi all-in. Acest lucru vă va permite să economisiți fonduri pentru pariarea a doua zi, precum și să câștigați înapoi alegând un rezultat mai probabil pentru data viitoare. Două strategii sunt utilizate în mod obișnuit pentru a gestiona un bankroll:

  • flat-strategy se referă la un pariu pe un anumit procent din depozit, care nu depășește 5 la sută;
  • rata fixă - mărimea pariului este stabilită în prealabil și este respectată pentru toate pariurile.

Începătorii aleg de obicei un pariu plat, care reduce riscul de a pierde potul. În conformitate cu acest format de pariere, jucătorii fac numărul de pariuri care corespunde contului lor de joc. Această strategie vă permite să pariați mai mult, astfel încât jucătorul să poată câștiga o experiență valoroasă. Procentul de pariu scade pe măsură ce se fac pariuri noi, astfel încât jucătorii vor avea întotdeauna posibilitatea de a paria pe un nou eveniment interesant. În stadiul inițial al pariurilor, nu este recomandat să folosiți strategii precum catch-up sau strategia Martingale, care sunt considerate agresive.

Analiza preliminară a meciului


Jucătorii cu experiență știu foarte bine cât de important este să evalueze fiecare eveniment înainte de a plasa un nou pariu. O analiză preliminară a unui eveniment sportiv poate aduce un aport important la înțelegerea șanselor de câștig pentru fiecare echipă în acest moment, nu numai pe baza realizărilor trecute sau a numelui său mare. Fiecare echipă este în continuă schimbare. La ea vin jucători noi, membri cheie ai echipei renunță din cauza accidentărilor, personalul antrenor este înlocuit.

Pentru evaluarea echipelor, se recomandă utilizarea statisticilor întâlnirilor anterioare dintre cluburi. Din el puteți selecta o echipă care în cele mai multe lupte este câștigătoare. Se mai intampla ca cluburile sa aiba aproximativ acelasi numar de victorii in intalniri cap la cap. Atunci ar trebui să fii atent unde au fost câștigați. În cele mai multe cazuri, puteți vedea un model conform căruia echipa câștigă mai des jocurile acasă decât cele în deplasare. Acest lucru vă va ajuta să vă decideți asupra unui favorit.

Casa de pariuri stabilește cota minimă pentru probabilul câștigător al meciului. Dacă vorbim de întâlniri de top, atunci acest indicator poate fi deplin de încredere. Pot apărea mici erori în diviziunile minore, dar nu trebuie să vă bazați numai pe inexactități atunci când setați ghilimele. Este mai bine să țineți cont de parametri precum numărul de șuturi pe poartă, durata posesiei mingii, precum și să clarificați informații despre componența echipelor pentru meci. Fiecare club are jucători accidentați sau suspendați a căror absență de la un meci va fi foarte vizibilă.

Echipa are o anumită atitudine înainte de meci. De exemplu, dacă confruntarea este fundamentală, atunci echipele vor juca cu eficiență maximă. Un club care și-a câștigat deja un loc în finală poate preda meciul unui adversar puternic pentru a nu pierde energie suplimentară.