Cluj

Cenusareasa - balet pe gheata

Cenuşăreasa, repovestită de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg

Detalii spectacol

Telefon
0264/439043, 0372765432, 0730083880, 0730083881
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
973

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 7 decembrie 201417:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Cenusareasa - balet pe gheata

Cu o poveste mai potrivită ca niciodată pentru a fi transpusă pe gheață și în costume de un rafinament aparte care valorează 250.000 de dolari, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg revine, în 7 decembrie, pe scena Operei Române din Cluj-Napoca, cu „Cenușăreasa”, un spectacol care a vrăjit o lume întreagă.

Sfidând gravitația, Cenușăreasa, zâna cea bună, mama vitregă, fiicele ei și celelalte personaje vor spune povestea lui Charles Perrault într-un vârtej amețitor de sărituri Axel, salturi Rittberger și dublu Lutz şi piruete grațioase. Și de această dată, spectatorii vor fi martorii unei coregrafii fascinante, executate de cei peste 30 de balerini-patinatori, mulți dintre ei foști campioni europeni sau mondiali la patinaj artistic. Scena Operei Române se va transforma într-un adevărat patinoar după ce aproape trei tone de gheață o vor acoperi în întregime.

Ușile se vor deschide cu 30' înaintea fiecărei reprezentații. Între acte va fi o pauză de 20'. În hol vor fi amenajate baruri cu șampanie, vin și băuturi răcoritoare.

DESPRE BILETE
Dacă aţi reuşit să identificaţi pe hartă locurile dorite, pentru a face rezervarea, vă rugăm să ne contactaţi la unul dintre numerele de telefon sau prin email, la rezervari @ dieselclub.ro
După confirmarea de către noi a locurilor respective, rezervarea rămâne valabilă 24 ore, timp în care puteţi să achitaţi contravaloarea biletelor la Birourile Diesel Club (Cluj-Napoca, P-ţa Unirii 10) sau prin transfer bancar.

După efectuarea plăţii, vă rugăm să ne trimiteţi confirmarea prin email la adresa rezervari @ dieselclub.ro

Biletele, odată plătite, se pot ridica de la Birourile Diesel Club (Cluj-Napoca, P-ţa Unirii 10), de la casieria sălii de spectacol cu 30’ înainte de ora de începere a evenimentului sau vi le putem trimite prin curier.


PENTRU COPII
Copiii până la vârsta 5 ani, însoţiţi de părinţi, intră gratuit fără a avea loc pe scaun.
Copiii cu vârsta până la 8 ani, însoţiţi de părinţi, plătesc 50% din preţul biletului, primind loc pe scaun.

Sugestiile şi observaţiile dumneavoastră sunt foarte bine venite.