Cluj

Capitoliu Bistro

Capitoliu Bistro

Detalii bar/pub

Adresa
Cluj Napoca, Aleea Detunata, nr. 1
Telefon
0722311590
Web
https://www.capitoliubistro.ro/
Social links
Categorie
Baruri / Pub-uri
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
699

Voteaza & Distribuie

Prezentare bar/pub

Capitoliu Bistro Cluj Napoca

Meniul, realizat de Chef Bogdan Rusu, este internațional A la Carte având și preparate special concepute pentru copii! De luni până vineri (la prânz) se poate opta și pentru un Business Lunch, care permite construirea unui meniu din ciorbă, fel principal și salată/sos! Pe bază de comandă prealabilă, se pot servi și platouri speciale cu mâncare, Candy Bar sau prăjitură RAW-VEGAN.

Avem loc de joacă pentru copii, astfel copiii se DISTREAZĂ în timp ce adulții pot socializa (accesul pe zona de joacă se face doar desculț sau cu papuci de schimb).

Organizăm diverse evenimente pentru toate vârstele: muzica live, Stand-Up Comedy, degustare de vin, caricaturi, prezentări de produse/servicii, business meetings/team building, spectacole de magie/teatru de păpuși, ateliere de creație, etc!

Ambianța este perfectă pentru organizarea unui botez, cununie civilă sau a zilelor de naștere atât pentru cei mici cât și pentru cei mari! Localizarea bistro-ului în incinta Hotel Hanul Fullton aduce un avantaj pentru evenimentele la care există invitați din afara Clujului.

Orar bar/pub

Luni - Sambata: 10:00 - 24:00
Duminica: 13:00 - 24:00

Filtre bar/pub

Facilitati: Alcool, Karaoke, Locatie evenimente, Mancare, Terasa
Program extra: Sambata, Duminica