Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

3Pillar Global se extinde în România și angajează 100 de specialiști IT în 2017 în Cluj-Napoca și Timișoara

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
1179

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

3Pillar Global se extinde în România și angajează 100 de specialiști IT în 2017 în Cluj-Napoca și Timișoara

3Pillar Global, companie americană de servicii IT, înființată în SUA în 2006 și cu o prezență activă pe piața din România din 2009, angajează 100 de specialiști IT în Cluj-Napoca și Timișoara și anunță extinderea operațiunilor din România și regiune.

În cele două centre 3Pillar Global din România lucrează în prezent 400 de angajați, iar ținta pentru anul acesta este de a ajunge la un număr de 500 de specialiști IT. Pozițiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează, pe de-o parte ingineri IT seniori, cu o experiență de peste 3 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare. În același timp, 3Pillar Global își propune să crească viitoare generație de specialiști și să dezvolte competențe în acest sens. Compania caută în special ingineri cu competențe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Python, Ruby on Rails, Front End) și mobile (iOS si Android) dar si experiență în testare (manuală și automată). De asemenea, compania va pune mult accent pe dezvoltarea competențelor de automatizare.

Cele două birouri 3Pillar Global din Cluj și Timișoara au un rol strategic în cadrul companiei, de aceea dezvoltarea acestor centre este o prioritate. La baza deciziei noastre se află calitatea produselor de tip software dezvoltate de specialiștii români. Echipele noastre au dezvoltat competențe de consultanță și au capacitatea de a lucra în echipe mixte alături de specialiști din SUA și UK ”, declară Cătălin Ștef, director general 3Pillar Global Romania și Senior Vice-President pentru operațiunile companiei la nivel global. „Și în acest an, pe lângă campaniile clasice de recrutare și acțiunile de head hunting, vom continua să investim în programe de dezvoltare de nivel tehnic foarte înalt. Remarcă de asemenea eforturilor universităților de a-și consolida programele educaționale și de a le alinia cu cerințele din piață. Atât la Cluj, cât și la Timișoara, nivelul absolvenților a crescut foarte mult în ultimii ani”, subliniază Cătălin Ștef.

Din cei 800 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 250 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 150 în City Business Centre Timișoara. Birourile din România deservesc în principal clienți renumiți în sectorul lor de activitate pentru care compania dezvoltă soluții software în domeniile media și entertainment, informare, sănătate și in domeniul financiar. În ceea ce privește planurile de viitor, 3Pillar Global analizează oportunitatea deschiderii a noi centre IT, atenția fiind îndreptată în acest moment spre două orașe din regiune, decizia finală urmând a fi luată până în vara acestui an.

Despre 3Pillar Global

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și 800 de angajați. Cu peste 400 de angajați și managementul operațional în România, 3Pillar Global Romania are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Experții IT 3Pillar Global Romania îmbină gândirea de business și expertiza tehnică în tehnologii de ultimă generație, cu aplicabilitate în mobile computing, cloud și big data, pentru a dezvolta produse solicitate de clienți de top din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care: PBS, televiziunea publică din SUA, CARFAX, lider în furnizarea de informații sau Equinox.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro