Cluj

The night around the world

The night around the world

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Apartine de
Nomad Gastro Pub
Vizualizari
206

Voteaza & Distribuie

Descriere

Adam’s Studio şi Nomad Gastro Pub vă propun o seară în care vom călători în jurul lumii. Prima destinaţie este Londra: stilul şi gustul ceaiului englezesc ne va energiza să pornim la drum.

Amsterdam, cea de-a doua destinaţie, ne va întâmpina cu o bere răcoritoare şi gustări delicioase. Aici o vom cunoaşte pe Otilia Adam, care ne va împărtăşi secretele papioanelor şi ale tehnicilor de prelucrare a materialelor textile. În cea de-a treia destinaţie, Herculaneum, vom savura gustul pizzei italiene bucurându-ne de vocea fermecătore a Mariei Suciu.

Mai departe, vom staţiona în Cuba, unde vom degusta tradiţionalul rom şi vom pleca în căutarea distracţiei. Muzica energizantă a trupei Citadella creează atmosfera perfectă pentru a încheia seara în paşi de dans.
Pe parcursul călătoriei vom fi surprinşi de către Ciprian Burcuț, fotograful călător dornic de a surprinde zâmbetele voastre.

Pe parcursul călătoriei vă aşteaptă multe surprize; veniţi plini de energie şi dornici de a cunoaşte diferite culturii ale lumii.